Het inzamelpunt van Almere en omgeving

Welke metalen kan je inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen en brandkasten aannemen.
* Bij het inleveren van koper moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op

Wil jij weten wat de prijs is van jouw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur een WhatsApp bericht naar

06 823 142 37

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Oud Aluminium

Kom je oud aluminium inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Aluminium is één van 's-werelds meest gebruikte metaalsoorten en je vindt het dan ook terug in veel producten. De naam oud aluminium is een verzamelnaam voor oud- en afgedankt aluminium. Aluminium is van oorsprong zilverwit, buigzaam metaal. Het is stabiel aan de lucht, dankzij een dun en gesloten oxidehuidje, dat het metaal een doffe indruk geeft.

Heb je een hoop oud aluminium die gerecycled moeten worden, neem dan contact met ons op en wij geven je een passend advies.

Oud aluminium prijs

De prijs van oud aluminium is afhankelijk van de wereldwijde vraag en aanbod. Het produceren van nieuw aluminium is een kostbaar proces. Door gebruik te maken van oud aluminium als grondstof voor het produceren van nieuw aluminium is het vanuit ecologisch en economisch oogpunt een perfecte oplossing. Bij Schenk Recycling bieden wij daardoor een goede prijs voor je oude aluminium. Kennis maken met onze snelle service? Kom naar Schenk Recycling in Almere!

Benieuwd naar de huidige oud aluminium prijs? Bel 036 540 93 66 of vraag online een prijs aan. 

Container en transport

Wil je grote hoeveelheden aluminium recyclen, maar beschik je niet over juiste transportmiddelen? Dan ben je bij Schenk Recycling aan het juiste adres. Wij bieden verschillende transport- en inzameling-mogelijkheden. Bekijk de mogelijkheden.

Prijs aanvragen

 

Waardevol voor jou en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor jou van waarde is. Kom je oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!