Het inzamelpunt van Almere en omgeving

Welke metalen kan je inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen en brandkasten aannemen.
* Bij het inleveren van koper moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op

Wil jij weten wat de prijs is van jouw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur een WhatsApp bericht naar

06 823 142 37

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Oud ijzer inleveren

Oud ijzer inleveren in regio Almere? Maak kennis met onze snelle service en goede metaalprijzen en kom je oud ijzer inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Plan hier alvast je route naar onze oud ijzer handel.

Actuele oud ijzer prijs

De prijs van oud ijzer kunnen door de dag heen veranderen. Bij Schenk Recycling bieden wij dan ook de meest actuele dagprijzen voor je oud ijzer. Wil je weten wat jouw oud ijzer waard is? Vul het prijs-aanvraagformulier in of maak gebruik van onze WhatsApp-dienst.

Verschillende soorten oud ijzer

Bij schroothandelaren wordt oud ijzer ook wel gruis- en blikijzer of knipijzer genoemd. Onder gruis- en blikijzer verstaan we o.a. wasmachines, fietsen, ijzeren pannen, etc. Knipijzer is materiaal dat veelal wordt gebruik bij bouwbedrijven, lasbedrijven en constructiebedrijven en is vaak verwerkt in gebouwen, bruggen en kranen. Ook vind je knipijzer terug in betonijzer, betonstaal, buizen, kokers, betonstaal, ijzerpijpen, etc.

Container en transport

Wil je grote hoeveelheden oud ijzer recyclen, maar beschik je niet over een container of gedegen transport? Ook hier kunnen we je van dienst zijn met onze inzamelsystemen en transport. Bekijk de mogelijkheden.

Prijs aanvragen

 

Waardevol voor jou en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor jou van waarde is. Kom je oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!