Het inzamelpunt van Almere en omgeving

Welke metalen kan je inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen en brandkasten aannemen.
* Bij het inleveren van koper moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op

Wil jij weten wat de prijs is van jouw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur een WhatsApp bericht naar

06 823 142 37

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Oud lood prijs

Kom je oud lood inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Lood is een zachte en kneedbare metaalsoort, die vaak een donkerblauwe of grijzige kleur heeft. Lood zie je dan ook veel terug komen in de woningbouw voor het dichten van kieren, accu's, loden letters, glas- en lood kunst en ballastlood. Lood is een eenvoudig te recyclen metaalsoort, door zijn smeltpunt van 660 graden celcius en een kookpunt van 2467 graden celcius. 

Dagprijs van lood

De prijs die wij voor oud lood bieden is afhankelijk van de dagprijs. Kennis maken met onze snelle service? Kom naar Schenk Recycling in Almere!

Benieuwd naar de huidige oud lood prijs? Bel 036 540 93 66 of vraag online een prijs aan. 

Container en transport

Wil je grote hoeveelheden oude lood recyclen, maar beschik je niet over een container of transport? Dan kunnen wij je hierbij ook van dienst zijn. Bekijk de mogelijkheden.

Prijs aanvragen

Waardevol voor jou en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor jou van waarde is. Kom je oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!