Historie

Historie

Schenk Recycling is een familie bedrijf dat werd opgericht in 1956 te Laren (NH). De oorsprong van Schenk Recycling lag bij het handelen in oud papier, metalen en lompen.

 

Almere

Einde jaren tachtig werd het bedrijf te groot voor het dorp Laren en zijn we verhuisd naar het industrieterrein De Vaart, aan de Remmingweg in Almere. Deze nieuwe locatie bood ons nieuwe kansen. We konden niet alleen meer oud papier, metalen en lompen verwerken, maar we kregen er ook een nieuwe recycling product bij, plastic.

 

Groot, groter, grootst

De Remmingweg werd door de jaren heen steeds voller en zodoende zijn we verder gaan kijken naar een nieuwe locatie. Eind 2013 zijn we de oude Flodder studios gaan bezichtigen en begin 2014 zijn wij begonnen met de verbouwing van ons nieuwe pand aan de Bolderweg 22. Na lang verbouwen is eind 2014 de productie overgegaan en hebben wij in september 2015 het bedrijf officieel geopend en tevens ons 25 jarig bestaan in Almere gevierd.

In de onderstaande video kunt u een foto reportage bekijken van de verbouwing. U krijgt beelden te zien, van hoe het eerst was en hoe het nu is geworden.

Inmiddels zijn wij een Recycling bedrijf geworden dat zich voornamelijk bezig houdt met de in- en verkoop van papier, plastic en metalen.

 

Bekijk bedrijfsfilm

 

Waarom Schenk Recycling?

  • Snelle service
  • Goede prijs
  • Klantvriendelijk
  • Direct contant geld of per bank