Vacature

Vacature

Voor ons familiebedrijf zijn wij op zoek naar een:

Heftruckchauffeur

 

Schenk Recycling is een sterk groeiende organisatie in een dynamische branche. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van secundaire grondstoffen (Papier, Kunststoffen en Metalen). Binnen ons familiebedrijf werken wij met een jong en gedreven team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding van ons team en zijn wij daardoor op zoek naar jou om ons team te komen versterken.

 

De functie:

De werkzaamheden omvatten het laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck, het oppersen van los papier tot balen, algemene productie werkzaamheden en het onderhouden van heftrucks en machines. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als kraanmachinist op een van onze Caterpillars.

 

 

Wij vragen:

Ben je allround inzetbaar, gemotiveerd, representatief, voorzien van een dosis gezond verstand, bereid om de handen flink uit de mouwen te steken en bij voorkeur woonachtig in Almere of directe omgeving, dan ben je misschien de persoon die we zoeken.

 

Wij bieden:

Het betreft een fulltime vacature. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en baanzekerheid voor de juiste kandidaat

 

Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij de uitdaging bij dit mooie familiebedrijf aangaan? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar: werken@schenk-recycling.nl

Voor meer informatie over deze vacaturen kun je contact opnemen met Joost Schenk, bereikbaar op telefoonnummer: 036-5409366.

 

Waarom Schenk Recycling?

  • Snelle service
  • Goede prijs
  • Klantvriendelijk
  • Direct contant geld of per bank