Afvalbeheer voor bedrijven

Wilt u per direct kosten besparen op al uw afvalstromen, arbeids-, opslag & transportkosten, de hoogste nettowinst voor uw afval ontvangen & totaal ontzorgd worden?

Als het antwoord "JA" is, bel ons dan per direct voor gratis advies op maat. Ontdek per direct hoeveel kosten u zal besparen & nettowinst zal ontvangen

Kostenbesparing

Kostenbesparing

Ontzorgen

Ontzorgen

Geen wachttijden

Geen wachttijden

Hoogste nettowinst

Hoogste nettowinst

Start uw kostenbesparing, verhoog uw nettowinst & bespaar op arbeids-, opslag en transportkosten vandaag al. Neem contact op met onze adviseurs voor gratis advies op maat!

Schenk Recycling zamelt diverse soorten rest- en afvalstromen in, van oud papier tot metalen. Iedere afvalstroom heeft zijn eigen karakteristieken en vereist een eigen inzamelmethode.

Een goed ingericht afvalbeheer is essentieel voor elke organisatie. Door uw afvalbeheer zo efficiƫnt en duurzaam mogelijk in te richten heeft u een minimale impact op het milieu en helpt u met het besparen van energie en grondstoffen. Als recycling-partner geven wij u advies welke inzamelmethoden het beste voor uw organisatie ingezet kunnen worden.

Ieder bedrijf is anders en vraagt daarmee om een andere oplossing op het gebied van afvalbeheer. Onze specialisten staan voor u klaar met een oplossing op maat, volledig afgestemd op uw situatie.

Door onze unieke locatie in Almere, kunnen we vanuit midden-Nederland de hele Nederlandse markt bedienen.
Neem contact met ons op telefonisch of door het contactformulier op deze pagina.
Door de korte communicatielijnen krijgt u meteen de juiste persoon aan de telefoon. Wij schakelen snel, hebben geen wachtijden en levering binnen 1 werkdag!

Vul Onderstaand Formulier In Om Per Direct;

Kostenbeparing te realiseren op al uw Afvalstromen, Arbeid, Opslag & Transport. De hoogste Nettovergoeding te ontvangen voor uw afval. Voor Totale Ontzorging, Gericht, Snel & betaalbare oplossingen voor iedere Afvalstroom!

Balenpers

Een greep uit onze klanten

Productvernietiging
Advies op maat

Ieder bedrijf is anders en vraagt daarmee om een andere oplossing. Onze specialisten staan voor u klaar met een oplossing op maat.

Schenk Recycling (19mei2021)-857514
Balenpers

Benieuwd hoe u kosten kunt besparen door volumereductie met een balenpers? Laat u kosteloos en vrijblijvend adviseren.

Schenk Recycling drone foto's-0446
Containerservice

Container nodig voor een verbouwing of sloopklus? Wij plaatsen snel en kosteloos een container in regio Almere.

Metaal ophalen
Ophaalservice

Beschikt u niet over het juiste transport? Geen probleem! Met onze ophaalservice halen wij verschillende afvalstromen op.

Schenk Recycling (19mei2021)-857794
Afvalstromen

Wilt u weten of wij uw afvalstromen verwerken? Bekijk hier ons aanbod en kom in contact met onze grondstoffenexperts.

Verhoog de nettowinst & bespaar op uw kosten! Bel ons dan per direct of vul het formulier in

Wilt u zowel kosten besparen, de hoogste nettowinst ontvangen in ruil voor uw afvalbeheer, totaal ontzorgt & tevens ook bijdragen aan een beter milieu? Neem dan direct contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend advies op maat.

Ontzorgen