Afvalpers voor bedrijven

Bent u op zoek naar kostenbeparing op het gebied van arbeid,- logistiek,- en transport? Ontvangt u graag de hoogste nettowinst voor uw afval? Wilt u graag snelle service en goede prijzen?
Dan bent bij ons aan het goede adres! Onze afvalpersen zorgen voor volumereductie. Wat zorgt voor efficiënte opslag & afvoer.

Nieuwsgierig naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan per direct voor gratis advies op maat. Ontdek per direct hoeveel kosten u zal besparen & nettowinst zal ontvangen.

 

 

Kostenbesparing

Kostenbesparing

Ontzorgen

Ontzorgen

Geen wachttijden

Geen wachttijden

Hoogste nettowinst

Hoogste nettowinst

Per direct kostbare tijd en ruimte besparen? De hoogste nettowinst voor uw afval ontvangen? Wij hebben geen wachttijden en kunnen u direct helpen. Neem contact op met onze adviseurs voor gratis advies op maat!

Met het plaatsen van een afvalpers wordt het opslaan en afvoeren van uw afvalstromen eenvoudig en efficiënt. Wij ontzorgen u in het gehele traject van installatie tot en met de logistieke verwerking.

Door uw afvalbeheer zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te richten bespaart u kosten en heeft u een minimale impact op het milieu. Ieder bedrijf is anders en vraagt daarmee om een andere oplossing op het gebied van afvalbeheer.

Onze specialisten staan voor u klaar met een oplossing op maat, volledig afgestemd op uw situatie. Ontvang nu geheel vrijblijvend afval advies op maat voor uw organisatie. Neem contact met ons op en wij geven u een passend advies.

 

 

Zo werkt het

Afvalpers plaatsen

Wij plaatsen en installeren de afvalpers op uw locatie.

Afval verwerking

Het afval wordt door u gecomprimeerd en gebonden door middel van de afvalpers.

Ophaal service

Het afval wordt op het afgesproken moment door ons opgehaald.

Door onze unieke locatie in Almere, kunnen we vanuit midden-Nederland de hele Nederlandse markt bedienen.
Neem contact met ons op telefonisch of door het contactformulier op deze pagina.
Door de korte communicatielijnen krijgt u meteen de juiste persoon aan de telefoon. Wij schakelen snel en hebben geen wachtijden.

Vul Onderstaand Formulier In Om Per Direct;

Kostenbeparing te realiseren op al uw Afvalstromen, Arbeid, Opslag & Transport. De hoogste Nettovergoeding te ontvangen voor uw afval. Voor Totale Ontzorging, Gericht, Snel & betaalbare oplossingen voor iedere Afvalstroom!

Balenpers

Een greep uit onze klanten

Productvernietiging
Advies op maat

Ieder bedrijf is anders en vraagt daarmee om een andere oplossing. Onze specialisten staan voor u klaar met een oplossing op maat.

Schenk Recycling (19mei2021)-857514
Balenpers

Benieuwd hoe u kosten kunt besparen door volumereductie met een balenpers? Laat u kosteloos en vrijblijvend adviseren.

Schenk Recycling drone foto's-0446
Containerservice

Container nodig voor een verbouwing of sloopklus? Wij plaatsen snel en kosteloos een container in regio Almere.

Metaal ophalen
Ophaalservice

Beschikt u niet over het juiste transport? Geen probleem! Met onze ophaalservice halen wij verschillende afvalstromen op.

Schenk Recycling (19mei2021)-857794
Afvalstromen

Wilt u weten of wij uw afvalstromen verwerken? Bekijk hier ons aanbod en kom in contact met onze grondstoffenexperts.

Verhoog de nettowinst & bespaar op uw kosten! Bel ons dan per direct of vul het formulier in

Wilt u zowel kosten besparen, de hoogste nettowinst ontvangen in ruil voor uw afvalbeheer, totaal ontzorgt & tevens ook bijdragen aan een beter milieu? Neem dan direct contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend advies op maat.

Ontzorgen