Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kan je inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen en brandkasten aannemen.
* Bij het inleveren van koper moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wil jij weten wat de prijs is van jouw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Aluminium inleveren

Aluminium inleveren in regio Almere? Kom net als veel andere bedrijven en particulieren je aluminium inleveren bij Schenk Recycling. Naast onze goede aluminiumprijzen zorgen we er met onze snelle service voor dat je binnen snel weer buiten staat. Plan hier je route naar onze metaalhandel.

Aluminium prijs

De prijs van aluminium kan door de dag heen veranderen en is afhankelijk van wereldwijde vraag en aanbod. Wij bieden je dan ook de meest actuele dagprijzen voor je aluminium. Door gebruik te maken van oud aluminium als grondstof voor het produceren van nieuw aluminium is het zowel ecologisch als economisch voordelig.

Benieuwd wat jouw aluminium waard is? Vul het prijs-aanvraagformulier in of maak gebruik van onze WhatsApp-dienst.

Eén van de meest gebruikte metaalsoorten

Aluminium is één van de meest gebruikte metaalsoorten en je vindt Aluminium dan ook terug in veel producten. Aluminium is van oorsprong zilverwit, buigzaam metaal. Aluminium is licht (slechts een derde van het gewicht van staal of brons), en met 4% koper, 1% mangaan, 1% magnesium en 0,5% silicium even slijtvast en bestendig tegen corrosie, behalve spanningscorrosie. 

Container en transport

Wil je grote hoeveelheden aluminium recyclen, maar beschik je niet over de juiste transportmiddelen? Dan ben je bij Schenk Recycling aan het juiste adres. Wij bieden verschillende transport- en inzameling-mogelijkheden. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor jou en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor jou van waarde is. Kom je oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!