Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Aluminium inleveren in regio Almere? Kom net als veel andere bedrijven en particulieren uw aluminium inleveren bij Schenk Recycling. Naast onze goede aluminiumprijzen zorgen we er met onze snelle service voor dat u binnen snel weer buiten staat. Plan hier uw route naar onze metaalhandel.

Aluminium prijs

De prijs van aluminium kan door de dag heen veranderen en is afhankelijk van wereldwijde vraag en aanbod. Wij bieden u dan ook de meest actuele dagprijzen voor uw aluminium. Door gebruik te maken van oud aluminium als grondstof voor het produceren van nieuw aluminium is het zowel ecologisch als economisch voordelig.

Benieuwd wat uw aluminium waard is? Vul het prijs-aanvraagformulier in of maak gebruik van onze WhatsApp-dienst.

Eén van de meest gebruikte metaalsoorten

Aluminium is één van de meest gebruikte metaalsoorten en u vindt Aluminium dan ook terug in veel producten. Aluminium is van oorsprong zilverwit, buigzaam metaal. Aluminium is licht (slechts een derde van het gewicht van staal of brons), en met 4% koper, 1% mangaan, 1% magnesium en 0,5% silicium even slijtvast en bestendig tegen corrosie, behalve spanningscorrosie. 

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden aluminium recyclen, maar beschik u niet over de juiste transportmiddelen? Dan bent u bij Schenk Recycling aan het juiste adres. Wij bieden verschillende transport- en inzameling-mogelijkheden. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Prijs aanvragen?

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 17:00 uur

Adres

Bolderweg 22, 1332 AV Almere

036 540 93 66 info@schenk-recycling.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend van

  • Ma t/m vr08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 t/m 12.00 uur

Ons verhaal

Schenk Recycling is een echt familiebedrijf en biedt inmiddels al drie generaties lang doordachte totaaloplossingen aan op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. Recycling is onze passie en expertise.

Waarom recyclen

Recycling betekent het terugwinnen van grondstoffen uit afval en deze opnieuw gebruiken. Recycling is letterlijk een kringloop: van afval naar grondstoffen naar producten en weer rond.

Certificeringen

Voor Schenk Recycling is een professionele bedrijfsvoering erg belangrijk. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze dienstverlening en werkprocessen te waarborgen, beschikken wij over verschillende certificeringen.