Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Aluminium inleveren

Aluminium inleveren in regio Almere? Kom net als veel andere bedrijven en particulieren uw aluminium inleveren bij Schenk Recycling. Naast onze goede aluminiumprijzen zorgen we er met onze snelle service voor dat u binnen snel weer buiten staat. Plan hier uw route naar onze metaalhandel.

Aluminium prijs

De prijs van aluminium kan door de dag heen veranderen en is afhankelijk van wereldwijde vraag en aanbod. Wij bieden u dan ook de meest actuele dagprijzen voor uw aluminium. Door gebruik te maken van oud aluminium als grondstof voor het produceren van nieuw aluminium is het zowel ecologisch als economisch voordelig.

Benieuwd wat uw aluminium waard is? Vul het prijs-aanvraagformulier in of maak gebruik van onze WhatsApp-dienst.

Eén van de meest gebruikte metaalsoorten

Aluminium is één van de meest gebruikte metaalsoorten en u vindt Aluminium dan ook terug in veel producten. Aluminium is van oorsprong zilverwit, buigzaam metaal. Aluminium is licht (slechts een derde van het gewicht van staal of brons), en met 4% koper, 1% mangaan, 1% magnesium en 0,5% silicium even slijtvast en bestendig tegen corrosie, behalve spanningscorrosie. 

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden aluminium recyclen, maar beschik u niet over de juiste transportmiddelen? Dan bent u bij Schenk Recycling aan het juiste adres. Wij bieden verschillende transport- en inzameling-mogelijkheden. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor u en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor u van waarde is. Kom uw oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!

Prijs aanvragen
Metalen
Prijs aanvragen
Papier
Prijs aanvragen
Plastic
Prijs aanvragen
Containerservice
Whatsapp
WhatsApp