Aluminium inleveren

Aluminium inleveren

Bent u als particulier of bedrijf in het bezit van (grote hoeveelheden) aluminium waar u graag van af wilt? Kom langs bij Schenk Recycling in Almere. Wij zijn de specialist in aluminium recycling. Bij ons krijgt u gegarandeerd de beste prijs voor uw oud aluminium. Draag ook uw steentje bij aan een milieuvriendelijke wereld met aluminium recycling.

  • Aluminium inleveren tegen de beste prijzen
  • De specialist in aluminium recycling
  • Draag bij aan een duurzame wereld
  • Kom gerust langs, een afspraak maken is niet nodig

Benieuwd hoe aluminium recycling bij ons werkt?

Bekijk nu onze instructievideo!

Play Video
Strypes meeting @ ICT Group Eindhoven

Aluminium inleveren Almere

Voor het inleveren van aluminium bent u van harte welkom in onze metaalhandel in Almere. Hier bepalen wij welk soort aluminium u heeft en berekenen wij de waarde.

We beschikken over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke recycling van uw aluminium.

Aluminium inleveren prijs

De waarde van het door u ingeleverde aluminium wordt bepaald aan de hand van het gewicht en de kwaliteit van het materiaal. We wegen het aluminium voor u en laten u direct weten wat de prijs is. Dat is het mooie van aluminium recycling: u draagt een steentje bij aan een milieuvriendelijke wereld én verdient er geld mee.

Omdat de prijs van aluminium fluctueert, vermelden wij deze niet op onze website. Wel kunt u de actuele dagprijs eenvoudig bij ons opvragen. Dit doet u door ons een Whatsapp-berichtje te sturen.

Productvernietiging

Welke aluminium producten kan ik inleveren?

Aluminium komt voor in diverse producten. Denk bijvoorbeeld aan velgen, blikjes, deurposten, bestek, kozijnonderdelen,  motorblokken en autoradiatoren. Omdat aluminium veel wordt gebruikt in diverse materialen, is het zeer geschikt voor recycling. Het metaal is sterk, makkelijk te bewerken en licht van gewicht. Lever uw aluminium eenvoudig in bij Schenk Recycling. Uw oud aluminium is geld waard!

Naast het inleveren van oud aluminium, kunt u ook bij ons terecht voor het inleveren van andere metalen (producten) en elektronische apparaten? Denk bijvoorbeeld aan oude accu’s, harde schijven en kabels, maar ook o.a. zink, lood, rvs en messing.

Hoe aluminium inleveren?

Schenk Recycling is de specialist in aluminium recycling. Lever uw oud aluminium in bij onze metaalhandel om bij te dragen aan een duurzame wereld. Bovendien ontvangt u een eerlijk bedrag voor uw oud aluminium. Kom gerust langs, een afspraak maken is niet nodig.

Voor de inkoop van aluminium is het noodzakelijk dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt.

Strypes meeting @ ICT Group Eindhoven

Aluminium laten ophalen

Wanneer u in het bezit bent van grote hoeveelheden aluminium, kunt u gebruik maken van onze inzamel- en transportsystemen. Zo bieden wij o.a. een containerservice aan (bij afval vanaf 2.000 kg). Hiermee plaatsen we een geschikte container bij u op locatie om u te helpen bij het deponeren van het papier. Is de container vol? Dan halen wij hem weer op. Ook kunt u gebruikmaken van onze ophaalservice (bij afval vanaf 1.000 kg).

Plan je route naar ons!

Voor het inleveren van aluminium is het niet nodig om vooraf een afspraak te maken. Kom gerust langs. Houd hierbij wel rekening met onze openingstijden.

Klik op de onderstaande button om uw route naar onze metaalhandel te plannen.

Meer informatie? Neem contact op

Voor meer informatie over aluminium recycling kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel naar 0365409366. Ook kunt u ons mailen (info@schenk-recycling.nl) of Whatsappen. We staan u graag te woord.

Wat zeggen anderen?

Flex Jeff

Vriendelijke mensen en zelfs vriendelijke klanten (of ik had veel geluk met de aanwezige klanten : )

Willem van Leeuwen

Topplek. Aardig personeel die altijd in zijn voor een geintje.

Louis Meijer

Makkelijk, overzichtelijk en snel mijn oude metaal verkocht.

Mercurius Tools

Vriendelijk en goede prijzen!

Frank Jacobs

Prima bedrijf om te komen, snel laden van containers en altijd even vriendelijk.

Justin Lemley

Zeer goed geholpen.

Volg ons ook op: