Aluminium inleveren

Bent u op zoek naar een echte professional voor het inleveren van aluminium? Maak kennis met onze snelle service en goede metaalprijzen en kom uw aluminium inleveren bij Schenk Recycling. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van al uw oude metalen. Bij Schenk Recycling ontvangt u altijd de meest actuele prijs voor uw aluminium.

Aluminium inleveren

Aluminium inleveren in regio Almere? Kom net als veel andere bedrijven en particulieren uw aluminium inleveren bij Schenk Recycling. Naast onze goede aluminiumprijzen zorgen we er met onze snelle service voor dat u binnen snel weer buiten staat. Plan hier uw route naar onze metaalhandel.

Aluminium prijs

De prijs van aluminium kan door de dag heen veranderen en is afhankelijk van wereldwijde vraag en aanbod. Wij bieden u dan ook de meest actuele dagprijzen voor uw aluminium. Door gebruik te maken van oud aluminium als grondstof voor het produceren van nieuw aluminium is het zowel ecologisch als economisch voordelig.

Benieuwd wat uw aluminium waard is? Vul het prijs-aanvraagformulier in of maak gebruik van onze WhatsApp-dienst.

Eén van de meest gebruikte metaalsoorten

Aluminium is één van de meest gebruikte metaalsoorten en u vindt Aluminium dan ook terug in veel producten. Aluminium is van oorsprong zilverwit, buigzaam metaal. Aluminium is licht (slechts een derde van het gewicht van staal of brons), en met 4% koper, 1% mangaan, 1% magnesium en 0,5% silicium even slijtvast en bestendig tegen corrosie, behalve spanningscorrosie.

Transport

Wilt u grote hoeveelheden aluminium recyclen, maar beschik u niet over de juiste transportmiddelen? Dan bent u bij Schenk Recycling aan het juiste adres. Wij bieden verschillende transport- en inzameling-mogelijkheden. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN