Betrouwbare archiefvernietiging

Archiefvernietiging is een serieuze zaak. Je wilt niet dat vertrouwelijke gegevens uit het archief, zoals persoonsgegevens en bedrijfsinformatie, op straat komen te liggen. Schenk Recycling verzorgt je complete archiefvernietiging, inclusief levering  en ophalen van beveiligde containers en veilig transport. Wij garanderen betrouwbare vernietiging van je archief.

Wil je periodieke archiefvernietiging of alleen eenmalig, wij regelen het. Schenk Recycling levert beveiligde archiefcontainers op locatie. Of je levert het papieren archief in op onze locatie in Almere waar afgesloten rolcontainers staan. Onze container en ophaalservice zorgt voor betrouwbaar vervoer en archiefvernietiging. Als je wilt, ontvang je altijd een certificaat van vernietiging. Zo weet je zeker dat je archiefvernietiging veilig en betrouwbaar geregeld is.

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

circulaire recycling

Recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere papier, karton, folies, plastics, nieuw en oud metaal, en big bags verantwoord tot grondstoffen voor de industrie. Dat is goed voor de aarde en bespaart veel energie. Maar het levert jouw organisatie ook geld op. Wij zijn een belangrijke schakel in de complete kringloop van afval tot grondstof en eindproduct. Als regisseur van de circulaire economie helpen we jouw bedrijf slim bij te dragen aan een duurzame wereld.

Schenk Recycling service op maat

Service op maat

Schenk Recycling is expert in verwerking van alle soorten afvalmateriaal. Dat doen we met praktische containers, perscontainers, stapelbakken of een balenpers. We verzamelen en bundelen materiaal en regelen transport. Met sensortechnologie kijken we mee en halen materialen op met onze eigen vrachtauto’s. Zo kan jouw productieproces altijd doorgaan. Vanuit Almere zijn we snel overal in midden-Nederland. Als familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op de snelle recycling van schoon restmateriaal.

Schenk Recycling Monitoring & Rapportage

Monitoring & rapportage

Wij sluiten goed aan bij jouw bedrijfsprocessen. Met onze containers, verzamelbak of perscontainer krijg je een maatoplossing om afvalstromen effectief te sorteren en te verzamelen. Door slimme sensoren op onze containers weten we precies wanneer we iets moeten ophalen. Zo vervoeren we vooral grote volumes volgens efficiënte routes, dat scheelt jou ruimte, tijd en kosten. Alles wat we doen is volledig transparant. In rapportages en dashboard geven we inzicht in hoeveelheid, soort materiaal, prijs, kwaliteit en opbrengst.

Zo werkt archiefvernietiging bij Schenk Recycling

Archiefvernietiging door Schenk RecyclingNeem contact op over archief­vernietiging op locatie
ArchiefvernietigingDeskundig advies over beveiligde containers en transport
archiefvernietiging voor bedrijvenGedetailleerde offerte met investeringen en aanpak
betrouwbare archiefvernietigingVeilige en betrouwbare archiefvernietiging met certificaat

We vertellen je graag meer over onze veilige archiefvernietiging

Wil je een vertrouwelijk archief, periodiek of eenmalig, veilig en betrouwbaar vernietigen?. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en advies op maat!

Contactfomulier

Landingspagina Zakelijk [Dutch Duo]

Contactgegevens

Contactpersoon
Rogier Schenk
+31 (0)6 520 230 66
rogier@schenk-recycling.nl

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere
+31 (0)36 540 93 66
info@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Meer over duurzaam recyclen met Schenk Recycling

Recycling proces

Ons recyclingproces staat hieronder in vier overzichtelijke stappen toegelicht. Van inzameling tot verwerking en van opslag tot verhandeling.

MVO

Onze kerntaak is afval zoals plastic, papier en metalen geschikt maken als secundaire grondstof voor verdere recycling.

Certificering

Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze werkprocessen en dienstverlening te waarborgen beschikken wij over verschillende certificeringen.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.