Balenpers voor bedrijven

Kostbare tijd, ruimte & transportkosten besparen? Met het plaatsen van een balenpers wordt het opslaan en afvoeren van uw afvalstromen eenvoudig en efficiënt. Wij ontzorgen u in het gehele traject van installatie tot en met de logistieke verwerking.
Onze balenpers is eenvoudig te bedienen. Daarbij ontvangt u bij ons de hoogste nettowinst voor uw afval.

Nieuwsgierig naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan per direct voor gratis advies op maat. Ontdek per direct hoeveel kosten u zal besparen & nettowinst zal ontvangen.

Kostenbesparing

Kostenbesparing

Ontzorgen

Ontzorgen

Geen wachttijden

Geen wachttijden

Hoogste nettowinst

Hoogste nettowinst

Start uw kostenbesparing, verhoog uw nettowinst & bespaar op arbeids-, opslag en transportkosten vandaag al. Neem contact op met onze adviseurs voor gratis advies op maat!

Door uw afvalbeheer zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te richten bespaart u kosten en heeft u een minimale impact op het milieu. Ieder bedrijf is anders en vraagt daarmee om een andere oplossing op het gebied van afvalbeheer.

Wij leveren op maat gemaakte oplossingen van balenpersen voor bedrijven. Wij beschikken over een eigen containerservice, op deze manier kunnen wij u geheel ontzorgen en de scherpste prijzen aanbieden

Onze specialisten staan voor u klaar met een oplossing op maat, volledig afgestemd op uw situatie. Ontvang nu geheel vrijblijvend afval advies op maat voor uw organisatie. Neem contact met ons op en wij geven u een passend advies.

Zo werkt het

Balenpers plaatsen

Wij plaatsen en installeren de balenpers op uw locatie.

Afval verwerking

Het afval wordt door u gecomprimeerd en gebonden door middel van de balenpers.

Ophaal service

De balen worden op het afgesproken moment door ons opgehaald.

Vul onderstaand formulier in om per direct;

Kostenbeparing te realiseren op al uw afvalstromen, arbeid, opslag & transport. Om de hoogste nettovergoeding te ontvangen voor uw afval. Voor Totale ontzorging & betaalbare oplossingen voor iedere afvalstroom!

Balenpers

Een greep uit onze klanten

Productvernietiging
Advies op maat

Ieder bedrijf is anders en vraagt daarmee om een andere oplossing. Onze specialisten staan voor u klaar met een oplossing op maat.

Schenk Recycling (19mei2021)-857514
Balenpers

Benieuwd hoe u kosten kunt besparen door volumereductie met een balenpers? Laat u kosteloos en vrijblijvend adviseren.

Schenk Recycling drone foto's-0446
Containerservice

Container nodig voor een verbouwing of sloopklus? Wij plaatsen snel en kosteloos een container in regio Almere.

Metaal ophalen
Ophaalservice

Beschikt u niet over het juiste transport? Geen probleem! Met onze ophaalservice halen wij verschillende afvalstromen op.

Schenk Recycling (19mei2021)-857794
Afvalstromen

Wilt u weten of wij uw afvalstromen verwerken? Bekijk hier ons aanbod en kom in contact met onze grondstoffenexperts.

Verhoog de nettowinst & bespaar op uw kosten! Bel ons dan per direct of vul het formulier in

Wilt u zowel kosten besparen, de hoogste nettowinst ontvangen in ruil voor uw afvalbeheer, totaal ontzorgt & tevens ook bijdragen aan een beter milieu? Neem dan direct contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend advies op maat.

Ontzorgen