Big Bags Recycle voor bedrijven

Bent u op zoek naar een echte professional voor het recyclen van big bags? Wilt u graag snelle service en goede prijzen? Laat uw oude big bags door ons recyclen. Bel ons dan per direct voor gratis advies op maat. Ontdek per direct hoeveel kosten u zal besparen & nettowinst zal ontvangen. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van alle afvalstromen.

 

Kostenbesparing

Duurzaamheid

Ontzorgen

Ontzorgen

Geen wachttijden

Geen wachttijden

Hoogste nettowinst

Hoogste nettowinst

Ontvang de hoogste nettowinst voor uw Big bags. Wij hebben geen wachttijden en kunnen u direct helpen. Neem contact op met onze adviseurs voor gratis advies op maat!

Door het recyclen van oude Big Bags bent u zowel economisch als ecologisch verantwoord bezig. Weet u niet zeker of uw oude Big Bags gerecycled kunnen worden? Neem contact met ons op en wij geven u een passend advies. De volgende Big bags halen we graag bij u op;

Type A-kwaliteit
Normale uitvoering wit (geweven polypropyleen, zonder speciale aanpassingen, zoals elektrostatisch afbreekbaar of waterdicht).

Type B-kwaliteit
Normale uitvoering wit-vervuild (geweven polypropyleen, zonder speciale aanpassingen, zoals elektrostatisch afbreekbaar of waterdicht).

Type C-kwaliteit
Geleidende uitvoering, deze is gefabriceerd van geweven polypropyleen met daarin verwerkt stroom geleidende draden en ontworpen om elektrostatische ladingen af te voeren.

Naast het recyclen van oude Big Bags, kunnen wij u ook helpen met het inzamelen en transporteren van oude Big Bags.

Ieder bedrijf is anders en vraagt daarmee om een andere oplossing op het gebied van afvalbeheer. Onze specialisten staan voor u klaar met een oplossing op maat, volledig afgestemd op uw situatie.

Door onze unieke locatie in Almere, kunnen we vanuit midden-Nederland de hele Nederlandse markt bedienen.
Neem contact met ons op telefonisch of door het contactformulier op deze pagina.
Door de korte communicatielijnen krijgt u meteen de juiste persoon aan de telefoon. Wij schakelen snel en hebben geen wachtijden.

Uw oude Big Bags laten recyclen;

Vul het contactformulier in om uw oude Big Bags door ons te laten ophalen. Geef weer om welke Type(s) het gaat en om de aantallen. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Advies op maat

Een greep uit onze klanten

Productvernietiging
Advies op maat

Ieder bedrijf is anders en vraagt daarmee om een andere oplossing. Onze specialisten staan voor u klaar met een oplossing op maat.

Schenk Recycling (19mei2021)-857514
Balenpers

Benieuwd hoe u kosten kunt besparen door volumereductie met een balenpers? Laat u kosteloos en vrijblijvend adviseren.

Schenk Recycling drone foto's-0446
Containerservice

Container nodig voor een verbouwing of sloopklus? Wij plaatsen snel en kosteloos een container in regio Almere.

Metaal ophalen
Ophaalservice

Beschikt u niet over het juiste transport? Geen probleem! Met onze ophaalservice halen wij verschillende afvalstromen op.

Schenk Recycling (19mei2021)-857794
Afvalstromen

Wilt u weten of wij uw afvalstromen verwerken? Bekijk hier ons aanbod en kom in contact met onze grondstoffenexperts.

Verhoog de nettowinst & bespaar op uw kosten! Bel ons dan per direct of vul het formulier in

Wilt u zowel kosten besparen, de hoogste nettowinst ontvangen in ruil voor uw afvalbeheer, totaal ontzorgt & tevens ook bijdragen aan een beter milieu? Neem dan direct contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend advies op maat.

Ontzorgen