De 5 grootste voordelen van een balenpers

28 oktober 2021

Wat is een balenpers?

Het opslaan en afvoeren van kartonafval kost vaak onnodig veel geld. Kartonnen dozen en ander verpakkingsmateriaal nemen vaak veel ruimte in beslag op de werkvloer en ruimte kost geld zoals u weet! Het plaatsen van een balenpers  kan daarom uitkomst bieden. Een balenpers is een kleine maar zeer krachtige machine die volumineus verpakkingsmateriaal samenperst in compacte balen. Een balenpers is zéér eenvoudig in gebruik en kent drie simpele stappen: vullen, persen en uitwerpen. Afhankelijk van de hoeveelheid afval die wordt gegenereerd, zijn er verschillende afmetingen beschikbaar. Onze specialisten komen graag naar uw situatie kijken voor een advies op maat!

De voordelen van een balenpers

  1. Tijdsbesparing (verpakkingsafval hoeft niet met de hand kleingemaakt te worden)
  2. Meer (opslag)ruimte (door de volumeverlaging blijft er meer opslagruimte over)
  3. Inkomstenbron (gesorteerd en gecomprimeerd karton levert geld op)
  4. Hygiëne (door afvalmateriaal direct te verwerken blijft de werkomgeving schoon en opgeruimd)
  5. Ledigingskosten dalen (kartoncontainers hoeven niet meer geledigd te worden)

Schenk Recycling helpt u van A t/m Z!

Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels diverse bedrijven uit verschillende sectoren geholpen bij het plaatsen van een balenpers en de logistieke verwerking hiervan. Schenk Recycling neemt de totale verwerking en transport van uw afvalbeheer op zich.

Zo werken wij

Allereerst komt één van onze adviseurs bij u langs op locatie. Hier wordt de specifieke situatie door onze adviseur opgenomen, waarna een advies en offerte volgt. Na akkoord komen wij de balenpers afleveren, installeren en de gebruikersinformatie verstrekken. Het enige wat uw personeel hoeft te doen is de balenpers te vullen en de knoppen te bedienen. Bij voldoende balen hoeft u alleen een belletje te geven en wij komen de gecomprimeerde balen met onze Schenk-trailer bij u ophalen!

De 5 grootste voordelen van een balenpers 1  De 5 grootste voordelen van een balenpers 2

Meer weten over een balenpers op uw locatie?

Zou u graag meer willen weten over een kartonbalenpers bij u op locatie? Heeft u vragen over de kosten van verschillende mogelijkheden? Of komt u graag in contact met een adviseur die mee kan denken in oplossingen rondom uw afvalbeheer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder! https://www.schenk-recycling.nl/zakelijk/balenpers/

Balenpers

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
Openingstijden

Ma t/m vr
08.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag
08.00 t/m 12.00 uur