Certificeringen

Voor Schenk Recycling is een professionele bedrijfsvoering erg belangrijk, daarom beschikken wij over verschillende certificeringen.

OPK-certificaat

De Erkenningsregeling OPK is een praktische en branchespecifieke certificeringsregeling, waarmee de zorg voor milieu, veiligheid en arbeidsomstandigheden wordt gewaarborgd. Ondernemingen met dit certificaat onderscheiden zich duidelijk van nietgecertificeerde concurrenten op het gebied van professionaliteit en betrouwbaarheid.

FNOI

De FNOI is het platform en spreekbuis voor de oudpapierbranche alsook de professionele archief- en datavernietigingsbedrijven in Nederland.

NIWO-vergunning

NIWO staat voor Nationaal en Internationaal Wegvervoer Organisatie. De NIWO valt rechtstreeks onder de minister van Infrastructuur en Milieu. Transportbedrijven moeten bij de NIWO een aanvraag voor een vergunning doen voordat ze in deze sector als vervoerder aan de slag mogen. De zogeheten Eurovergunning is verplicht voor alle transportbedrijven die zich bezighouden met het vervoeren van goederen in de Europese Unie.

Prijs aanvragen
Metalen
Prijs aanvragen
Papier
Prijs aanvragen
Plastic
Prijs aanvragen
Containerservice
Whatsapp
WhatsApp