Containerservice

Heeft u grote hoeveelheden metalen of oud papier, maar beschikt u niet over de juiste transport of inzamelsystemen? Geen probleem. Schenk Recycling helpt u met een containerservice voor het inzamelen en transporteren van uw metalen of oud papier. 

Inzameling & transport

Als u gebruikt maakt van onze containerservice, plaatsen wij een container bij u op op de gewenste locatie en komen wij deze weer ophalen zodra de container gevuld is. Naast het gebruik van onze inzamelsystemen kunnen wij uw metalen of oud papier ook gelijk komen ophalen. U kunt gebruik maken van onze containerservice vanaf een inhoud van 500 kg.  

Wordt u onze recycling-partner?

Ben u geïnteresseerd in onze containerservice en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op.

CONTAINERSERVICE AANVRAGEN

Containerservice aanvragen?

Wilt u een containerservice aanvragen en bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn?

Contact opnemen

Of bel

036 540 93 66

Adres

De mooiste handel die er is

Wat ons betreft is recycling de mooiste handel die er is. Het is een snelle handel waar de markt steeds veranderd. Wat onzekerheden, maar zeker ook kansen met zich meebrengt. Het is een handel waar geen dag hetzelfde is, ondanks dat het recycle-proces zich constant herhaald. Een handel die door innovatie steeds meer grondstoffen uit afval haalt en zo bijdraagt aan een beter milieu. Recycling is onze passie en expertise. Deze delen we graag met u. Wordt u onze recycling-partner? 

Containerservice aanvragen

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.
Prijs aanvragen
Metalen
Prijs aanvragen
Papier
Prijs aanvragen
Plastic
Prijs aanvragen
Containerservice
Whatsapp
WhatsApp