Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kan je inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen en brandkasten aannemen.
* Bij het inleveren van koper moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wil jij weten wat de prijs is van jouw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Koper inleveren

Koper inleveren in regio Almere? Maak kennis met onze goede koperprijzen en snelle service en kom je oud koper inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Plan hier alvast je route naar onze metaalhandel.

Actuele koperprijs

De prijs van koper zit de laatste jaren flink in de lift doordat de vraag naar koper groter is dan het aanbod. Bij Schenk Recycling kun je jouw oude koper inleveren tegen de actuele dagprijzen. Wil jij weten wat de prijs is van jouw koper? Via het prijs-aanvraagformulier of via onze WhatsApp-dienst kun je een prijs op maat opvragen.

Verschillende soorten koper

Koper zit in meer producten of onderdelen dan je denkt. Zo bestaat oud koper vaak uit, koperdraad, oud muntgeld, oude koperen standbeelden, oud roodkoper buis- en plaat resten, elektrolytisch roodkoper en oud koper geveldelen. Verschillende bekende benamingen voor koper zijn:

  • rood koper
  • gemengd rood
  • handgepeld
  • nieuw roodkoper restanten 

 

Container en transport

Wil je grote hoeveelheden koper inleveren, maar beschik je niet over juiste transportmiddelen? Wij hebben verschillende transport- en container mogelijkheden om je van dienst te zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor jou en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor jou van waarde is. Kom je oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!