Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Lood inleveren in regio Almere? Maak kennis met onze snelle service en goede metaalprijzen en kom je oud lood inleveren bij Schenk Recycling. Wij zijn gevestigd aan de Bolderweg in Almere. Plan hier alvast je route naar onze metaalhandel. 

Waar komt lood in voor?

Lood is zacht, buigzaam en kneedbaar metaal, grijsblauw van kleur. Lood is relatief zwaar, maar ook relatief makkelijk te recyclen. Lood is het enige metaal waarbij de gerecyclede productie de 'normale' productie overtreft. Lood is hiermee het hoogst gerecyclede non ferro metaal. Lood zie je veel terug komen in de woningbouw voor het dichten van kieren, accu's, loden letters, glas- en lood kunst en ballastlood. 

Oud lood prijs

De prijs die wij voor oud lood bieden is afhankelijk van de dagprijs. Doordat de prijs van lood door de dag heen kan veranderen, kun je het beste een prijs op maat aanvragen via het prijs-aanvraagformulier of via onze WhatsApp-dienst

Container en transport

Wil je grote hoeveelheden oude lood recyclen, maar beschik je niet over een container of transport? Dan kunnen wij je hierbij ook van dienst zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Prijs aanvragen?

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 17:00 uur

Adres

Bolderweg 22, 1332 AV Almere

036 540 93 66 info@schenk-recycling.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend van

  • Ma t/m vr08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 t/m 12.00 uur

Ons verhaal

Schenk Recycling is een echt familiebedrijf en biedt inmiddels al drie generaties lang doordachte totaaloplossingen aan op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. Recycling is onze passie en expertise.

Waarom recyclen

Recycling betekent het terugwinnen van grondstoffen uit afval en deze opnieuw gebruiken. Recycling is letterlijk een kringloop: van afval naar grondstoffen naar producten en weer rond.

Certificeringen

Voor Schenk Recycling is een professionele bedrijfsvoering erg belangrijk. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze dienstverlening en werkprocessen te waarborgen, beschikken wij over verschillende certificeringen.