Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kan je inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen en brandkasten aannemen.
* Bij het inleveren van koper moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wil jij weten wat de prijs is van jouw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Lood inleveren

Lood inleveren in regio Almere? Maak kennis met onze snelle service en goede metaalprijzen en kom je oud lood inleveren bij Schenk Recycling. Wij zijn gevestigd aan de Bolderweg in Almere. Plan hier alvast je route naar onze metaalhandel. 

Waar komt lood in voor?

Lood is zacht, buigzaam en kneedbaar metaal, grijsblauw van kleur. Lood is relatief zwaar, maar ook relatief makkelijk te recyclen. Lood is het enige metaal waarbij de gerecyclede productie de 'normale' productie overtreft. Lood is hiermee het hoogst gerecyclede non ferro metaal. Lood zie je veel terug komen in de woningbouw voor het dichten van kieren, accu's, loden letters, glas- en lood kunst en ballastlood. 

Oud lood prijs

De prijs die wij voor oud lood bieden is afhankelijk van de dagprijs. Doordat de prijs van lood door de dag heen kan veranderen, kun je het beste een prijs op maat aanvragen via het prijs-aanvraagformulier of via onze WhatsApp-dienst

Container en transport

Wil je grote hoeveelheden oude lood recyclen, maar beschik je niet over een container of transport? Dan kunnen wij je hierbij ook van dienst zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor jou en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor jou van waarde is. Kom je oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!