Lood inleveren

Bent u op zoek naar een echte professional voor het inleveren van oud lood? Maak kennis met onze snelle service en goede metaalprijzen en kom uw oud lood inleveren bij Schenk Recycling. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van al uw oude metalen. Bij Schenk Recycling ontvangt u altijd de meest actuele prijs voor uw oud lood.

Lood inleveren

Lood inleveren in regio Almere? Maak kennis met onze snelle service en goede metaalprijzen en kom je oud lood inleveren bij Schenk Recycling. Wij zijn gevestigd aan de Bolderweg in Almere. Plan hier alvast je route naar onze metaalhandel.

* Sinds 1 januari 2013 zijn wij verplicht om uw naam, adres en woonplaats te noteren bij inkoop van uw metalen. Voor de inkoop van lood en kopersoorten komt daar de registratie van een geldig legitimatiebewijs bij. Zonder geldig legitimatiebewijs kunnen wij niet over gaan tot inkoop.

Waar komt lood in voor?

Lood is zacht, buigzaam en kneedbaar metaal, grijsblauw van kleur. Lood is relatief zwaar, maar ook relatief makkelijk te recyclen. Lood is het enige metaal waarbij de gerecyclede productie de ‘normale’ productie overtreft. Lood is hiermee het hoogst gerecyclede non ferro metaal. Lood zie je veel terug komen in de woningbouw voor het dichten van kieren, accu’s, loden letters, glas- en lood kunst en ballastlood.

Oud lood prijs

De prijs die wij voor oud lood bieden is afhankelijk van de dagprijs. Doordat de prijs van lood door de dag heen kan veranderen, kun je het beste een prijs op maat aanvragen via onze WhatsApp-dienst.

Container en transport

Wil je grote hoeveelheden oude lood recyclen, maar beschik je niet over een container of transport? Dan kunnen wij je hierbij ook van dienst zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN