Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Messing inleveren

Messing inleveren in regio Almere? Maak kennis met onze snelle service en kom uw oud messing inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Plan hier alvast uw route naar onze metaalhandel.

Messing prijs

Bij Schenk Recycling kunt u uw messing inleveren tegen de actuele dagprijzen. Wilt u weten wat de prijs is van uw messing? Via het prijs-aanvraagformulier of via onze WhatsApp-dienst kunt u een prijs op maat opvragen.

Wat is messing?

Messing, ook wel geelkoper genoemd, is een legering van koper (55-70%) en zink (45-30%). De naam geelkoper is afgeleid van de kleur. Het is duidelijk geler dan zuiver koper of brons (een legering van koper en tin). Wanneer het materiaal lang is blootgesteld aan de buitenlucht wordt het donkerbruin.

Waar kunt u messing in vinden?

Messing komt veel in sanitaire voorzieningen zoals badkamers voor, denk hierbij aan: waterkranen, tapkranen en douche-onderdelen. Oud messing bestaat ook als productie restanten bij het fabriceren van nieuwe producten zoals: warmtewisselaars en koelers, scheepsbouwlampen, draad en gaas, fittingen, kranen.

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden messing recyclen, maar beschitk u niet over een container of transport? Dan kunnen wij u hierbij ook helpen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor u en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor u van waarde is. Kom uw oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!

Prijs aanvragen
Metalen
Prijs aanvragen
Papier
Prijs aanvragen
Plastic
Prijs aanvragen
Containerservice
Whatsapp
WhatsApp