Messing inleveren

Bent u op zoek naar een echte professional voor het inleveren van messing? Maak kennis met onze snelle service en goede metaalprijzen en kom uw messing inleveren bij Schenk Recycling. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van al uw oude metalen. Bij Schenk Recycling ontvangt u altijd de meest actuele prijs voor uw messing.

Messing inleveren

Messing inleveren in regio Almere? Maak kennis met onze snelle service en kom uw oud messing inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Plan hier alvast uw route naar onze metaalhandel.

Messing prijs

Bij Schenk Recycling kunt u uw messing inleveren tegen de actuele dagprijzen. Wilt u weten wat de prijs is van uw messing? Via het prijs-aanvraagformulier of via onze WhatsApp-dienst kunt u een prijs op maat opvragen.

Wat is messing?

Messing, ook wel geelkoper genoemd, is een legering van koper (55-70%) en zink (45-30%). De naam geelkoper is afgeleid van de kleur. Het is duidelijk geler dan zuiver koper of brons (een legering van koper en tin). Wanneer het materiaal lang is blootgesteld aan de buitenlucht wordt het donkerbruin.

Waar kunt u messing in vinden?

Messing komt veel in sanitaire voorzieningen zoals badkamers voor, denk hierbij aan: waterkranen, tapkranen en douche-onderdelen. Oud messing bestaat ook als productie restanten bij het fabriceren van nieuwe producten zoals: warmtewisselaars en koelers, scheepsbouwlampen, draad en gaas, fittingen, kranen.

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden messing recyclen, maar beschitk u niet over een container of transport? Dan kunnen wij u hierbij ook helpen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN