Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Metaal inleveren in regio Almere? Kom uw metaal inleveren bij Schenk Recycling en maak kennis met onze snelle service en goede metaalprijzen. Plan hier alvast uw route naar onze metaalhandel. Geen transport-mogelijkheden? Dan kunnen wij uw metaal ook komen ophalen met onze ophaalservice.

Ophaalservice

Voor grotere hoeveelheden metalen heeft Schenk Recycling verschillende inzamelingsmogelijkheden. Zo beschikken wij over een bestelbus en vrachtwagen die metalen bij u kunnen ophalen. Voor deze ophaaldienst geldt een minimum gewicht van 1.000 kilogram. Vraag hier onze ophaalservice aan.

Actuele metaalprijzen

De prijs van metalen veranderd door de dag heen. Bij Schenk Recycling bieden wij dan ook de meest actuele dagprijzen voor uw metaal. Wilt u weten wat uw metalen waard zijn? Vul het prijs-aanvraagformulier in of maak gebruik van onze WhatsApp-dienst.

CONTACT OPNEMEN

Prijs aanvragen?

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 17:00 uur

Adres

Bolderweg 22, 1332 AV Almere

036 540 93 66 info@schenk-recycling.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend van

  • Ma t/m vr08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 t/m 12.00 uur

Ons verhaal

Schenk Recycling is een echt familiebedrijf en biedt inmiddels al drie generaties lang doordachte totaaloplossingen aan op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. Recycling is onze passie en expertise.

Waarom recyclen

Recycling betekent het terugwinnen van grondstoffen uit afval en deze opnieuw gebruiken. Recycling is letterlijk een kringloop: van afval naar grondstoffen naar producten en weer rond.

Certificeringen

Voor Schenk Recycling is een professionele bedrijfsvoering erg belangrijk. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze dienstverlening en werkprocessen te waarborgen, beschikken wij over verschillende certificeringen.