Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Metaalhandel Amersfoort

Metalen inleveren in regio Amersfoort? Kom uw oude metalen inleveren bij Schenk Recycling en maak kennis met onze snelle service en goede metaalprijzen. Vanuit Amersfoort is onze metaalhandel uitstekend bereikbaar. Plan hier alvast uw route naar onze metaalhandel.

Actuele metaalprijzen

Benieuwd wat de waarde is van jouw oude metalen? Wij bieden bieden altijd de actuele dagprijzen voor uw metalen. Vraag de waarde van uw metalen op maat aan door ons prijs-aanvraagformulier in te vullen of een prijs aan te vragen via onze WhatsApp-dienst. Onze WhatsApp-dienst is beschikbaar tussen 8:00 en 16:00.

Welke metalen kunt u bij ons inleveren?

Bij onze metaalhandel kunt u terecht met bijna alle soorten metaal en schroot. Zo kunt u o.a. oud ijzer, koper, aluminium, messing, RVS en zink bij ons inleveren. Waar vindt u dit soort metalen in? U vindt oude metalen bijvoorbeeld in oude wasmachines, oude accu's, oude computers, ijzeren bedframes, oude fietsen en oude kabels.

Container en transport

Bent u van plan om grote hoeveelheden metalen in te leveren vanuit Amersfoort, maar u beschikt niet over een container of transport? Ook hierbij kunnen we u van dienst zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor u en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor u van waarde is. Kom uw oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!

Prijs aanvragen
Metalen
Prijs aanvragen
Papier
Prijs aanvragen
Plastic
Prijs aanvragen
Containerservice
Whatsapp
WhatsApp