Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kan je inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen en brandkasten aannemen.
* Bij het inleveren van koper moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wil jij weten wat de prijs is van jouw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Metaalhandel Amersfoort

Metalen inleveren in regio Amersfoort? Kom je oude metalen inleveren bij Schenk Recycling en maak kennis met onze snelle service en goede metaalprijzen. Vanuit Amersfoort is onze metaalhandel uitstekend bereikbaar. Plan hier alvast je route naar onze metaalhandel.

Actuele metaalprijzen

Benieuwd wat de waarde is van jouw oude metalen? Wij bieden bieden altijd de actuele dagprijzen voor je metalen. Vraag de waarde van je metalen op maat aan door ons prijs-aanvraagformulier in te vullen of een prijs aan te vragen via onze WhatsApp-dienst. Onze WhatsApp-dienst is beschikbaar tussen 8:00 en 16:00.

Welke metalen kan je bij ons inleveren?

Bij onze metaalhandel kan je terecht met bijna alle soorten metaal en schroot. Zo kan je o.a. oud ijzer, koper, aluminium, messing, RVS en zink bij ons inleveren. Waar vind je dit soort metalen in? Je vindt oude metalen bijvoorbeeld in oude wasmachines, oude accu's, oude computers, ijzeren bedframes, oude fietsen en oude kabels.

Container en transport

Ben je van plan om grote hoeveelheden metalen in te leveren vanuit Amersfoort, maar je beschikt niet over een container of transport? Ook hierbij kunnen we je van dienst zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor jou en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor jou van waarde is. Kom je oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!