Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kan je inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen en brandkasten aannemen.
* Bij het inleveren van koper moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wil jij weten wat de prijs is van jouw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Metaalprijzen

Benieuwd wat jouw metalen waard zijn? De prijzen van metaal kunnen door de dag heen veranderen en zijn afhankelijk van wereldwijde vraag en aanbod. Vraag de meest actuele metaalprijzen aan via het prijs-aanvraagformulier of via onze WhatsApp-dienst. Metalen inleveren in regio Almere? Kom naar Schenk Recycling! Plan hier je route naar onze metaalhandel.

Metalen inleveren

Bij onze metaalhandel kun je terecht met bijna alle soorten oude metalen en schroot. Naast veel bedrijven, weten ook veel particulieren hun weg te vinden naar onze Metaalhandel. Bij Schenk Recycling kun je o.a. oud ijzer, koper, aluminium, lood, messing en zink inleveren tegen de geldende dagprijzen. 

Container en transport

Beschik je over grote hoeveelheden metaal? Dan kunnen we je ook van dienst zijn met het transport of de inzameling. Zo beschikken we over containers van 1m3 tot 40m3. Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor jou en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor jou van waarde is. Kom je oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!