Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kan je inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen en brandkasten aannemen.
* Bij het inleveren van koper moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wil jij weten wat de prijs is van jouw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Metalen inleveren

Als je bij ons de poort doorrijdt om je metalen in te leveren sta je in no-time weer buiten. Niet gek dus dat veel bedrijven en particulieren al sinds jaar en dag hun weg vinden naar ons recyclingbedrijf in Almere. Kennis maken met onze snelle service en goede metaalprijzen? Kom naar Schenk Recycling in Almere!

Actuele metaalprijzen

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Je vindt oude metalen bijvoorbeeld in oude wasmachines, ijzeren bedframes, oude fietsen, accu's en kabels. Bij Schenk Recycling kun je terecht met bijna alle soorten oude metalen en schroot. Je krijgt altijd uitbetaald tegen de actuele metaalprijzen. Wil jij weten wat de prijs is van jouw oude metalen? Via het prijs-aanvraagformulier of onze WhatsApp-dienst kun je een prijs op maat opvragen.

Ophaaldienst metalen

Voor onze zakelijke relaties hebben wij verschillende inzamelingsmogelijkheden. Zo beschikken we over containers van 1m3 tot 40m3 en hebben wij op het gebied van transport altijd een passende oplossing. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor jou en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor jou van waarde is. Kom je oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!