Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Wij zien het als onze plicht om ontbossing en het onttrekken van olie en andere grondstoffen uit de aarde te reduceren. Wij kiezen voor een duurzame maatschappij met een circulaire economie, waarbij efficiënte en betaalbare oplossingen worden geboden voor een toekomstbestendige planeet.

Circulaire economie

In deze transitie naar een circulaire economie wil Schenk Recycling een sleutelfiguur zijn. Dit doen we door op een mensgerichte manier bedrijven en particulieren te inspireren om grondstoffen zoveel mogelijk te recyclen. Door onze kennis en middelen te alliëren met andere bedrijven uit allerlei sectoren die onze visie delen. En door met behulp van nieuwe technieken, steeds meer grondstoffen uit afval te scheiden.

Positieve impact

Wij bouwen aan langdurige relaties met onze klanten en medewerkers en sponsoren diverse sportclubs in de regio. Zo proberen wij een positieve impact te hebben op onze direct omgeving. Wij willen van steeds grotere waarde zijn voor onze klanten, medewerkers en de maatschappij en blijven bedrijfskeuzes maken die zowel efficiënt als ecologisch zijn. Recycling onze expertise. Onze passie.

Prijs aanvragen
Metalen
Prijs aanvragen
Papier
Prijs aanvragen
Plastic
Prijs aanvragen
Containerservice
Whatsapp
WhatsApp