De beste oud aluminium prijs

De beste prijs voor oud aluminium in de regio Almere krijg je bij Schenk Recycling. Kom langs op onze locatie en ontvang de meeste actuele oud aluminium prijs. Aluminium is een waardevol metaal dat veel gebruikt wordt in de bouw en installatietechniek. Het is dus belangrijk dat wij oud aluminium hergebruiken. Schenk Recycling heeft alle vergunningen om dat milieuvriendelijk te doen. Breng je oud aluminium vandaag nog voor een scherpe aluminium prijs.

Zo krijg je een scherpe aluminium prijs bij Schenk Recycling

oud aluminium prijsKom zonder afspraak langs in Almere
oud aluminium prijzenOnze mensen wegen het oud aluminium
inleveren oud aluminiumWe betalen je meteen de actuele dagprijs
oud aluminium prijsVerantwoorde recycling van oud aluminium

Actuele oud aluminium prijs opvragen

De prijs van oud aluminium stijgt flink omdat de vraag naar metalen groter is dan het aanbod. Bij Schenk Recycling krijg je gegarandeerd de beste oud aluminium prijs.

De prijs van oud aluminium verandert regelmatig door de verandering van vraag en aanbod. Daarom kunnen wij de exacte prijs niet op onze website tonen. Wil je de dagprijs van jouw oud aluminium weten? Via onze WhatsApp-dienst vraag je snel een prijs op maat aan.

Aluminium wordt breed ingezet in de bouwsector en installatietechniek. Hierdoor zijn metalen zoals aluminium ook schaars. Daarom is het slim om oud aluminium bij onze metaalhandel te verkopen. Wij verwerken oud aluminium volgens de regels tot bruikbare grondstoffen. Dit alles is heel makkelijk. Je komt zonder afspraak langs en onze mensen helpen je met sorteren en wegen. Zo  krijg je altijd een marktconforme aluminium prijs.

De actuele oude accu prijs voor bedrijven

Je verkoopt aluminium snel bij Schenk Recycling in Almere voor de beste oud aluminium prijs. Als je regelmatig grotere hoeveelheden oud aluminium hebt, bieden we een speciale service. Dan plaatsen we graag onze containers op jouw locatie. Wij zorgen voor snel transport en verantwoorde recycling.

Zo heb je als bedrijf geen omkijken en krijg je altijd de meest actuele aluminium prijs.

Sinds 1 januari 2013 zijn wij verplicht om naam, adres en woonplaats te noteren bij inkoop van metalen. Voor de inkoop van lood en kopersoorten komt daar de registratie van een geldig legitimatiebewijs bij. Zonder geldig legitimatiebewijs kunnen wij je niet helpen.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over de oud aluminium prijs bij Schenk Recycling.

Contactfomulier

Landingspagina Particulier [Dutch Duo]

Contactgegevens

Contactgegevens
Schenk Recycling
036 540 93 66
info@schenk-recycling.nl

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

plan je route

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Dat geldt voor bedrijven en voor particulieren. Daarom kun je op onze locatie als particulier altijd oude metalen en accu’s snel en makkelijk inleveren. Kom zonder afspraak langs in Almere en onze professionals helpen je met het sorteren en inleveren van diverse soorten (oude) metalen. Je krijgt bij ons altijd een marktconforme dagprijs, die we meteen uitbetalen. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert je ook extra inkomsten op.

circulaire recycling

Recycling helpt het milieu

Afval bestaat niet vinden we bij Schenk Recycling. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere nieuwe en oude metalen tot waardevolle grondstoffen voor de industrie. Dit alles volgens de regels en met oog voor het milieu. Ook particulieren zijn welkom om oud ijzer en accu’s in te leveren. Recycling is goed voor de aarde, bespaart energie en geld op. Met slimme en efficiënte verwerking van afvalstromen kan iedereen bijdragen aan een duurzame wereld.

Wat mensen over Schenk Recycling zeggen

Willem van Leeuwen

Topplek. Aardig personeel die altijd in zijn voor een geintje.

Justin Lemley

Zeer goed geholpen.

Louis Meijer

Makkelijk, overzichtelijk en snel mijn oude metaal verkocht.

Mercurius Tools

Vriendelijk en goede prijzen!

Frank Jacobs

Prima bedrijf om te komen, snel laden van containers en altijd even vriendelijk.

Flex Jeff

Vriendelijke mensen en zelfs vriendelijke klanten of ik had veel geluk met de aanwezige klanten : )

Meer van onze producten en diensten

Aluminium inleveren

Oud aluminium inleveren voor bedrijven

Je kunt oud aluminium altijd bij ons in Almere inleveren. Als je grotere hoeveelheden oud aluminium wilt recyclen, kan dat natuurlijk ook. Wij zorgen dan voor transport en verantwoorde verwerking. Zo heb je als bedrijf geen gedoe en krijg je altijd actuele dagprijzen voor je oud aluminium.

Schenk Recycling (20mei2021)-858437

Ontvang geld voor jouw oude metalen

Wist je dat je ook bij ons terecht kan voor het inleveren van andere producten? Denk bijvoorbeeld aan oude accu’s, harde schijven en kabels. Ook voor het inleveren van metalen kan je bij ons terecht.

Twijfel je of je een bepaalde metaalsoort kunt inleveren? Neem gerust contact met ons op.

Certificering & vergunningen

Wil je een oude accu inleveren? Accu's bevatten lood daarom is het belangrijk dat ze professioneel verwerkt en hergebruikt worden. Wij hebben alle certificeringen & vergunningen om accu’s met lood milieuvriendelijk te verzamelen en te recyclen.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.