Oud Aluminium

Oud Aluminium Kom uw oud aluminium inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Aluminium is één van ‘s-werelds meest gebruikte metaalsoorten en u vindt het dan ook terug in veel producten. De naam oud aluminium is een verzamelnaam voor oud- en afgedankt aluminium. Aluminium is van oorsprong zilverwit, buigzaam metaal. Het is stabiel aan de lucht, dankzij…

Oud Aluminium

Kom uw oud aluminium inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Aluminium is één van ‘s-werelds meest gebruikte metaalsoorten en u vindt het dan ook terug in veel producten. De naam oud aluminium is een verzamelnaam voor oud- en afgedankt aluminium. Aluminium is van oorsprong zilverwit, buigzaam metaal. Het is stabiel aan de lucht, dankzij een dun en gesloten oxidehuidje, dat het metaal een doffe indruk geeft.

Oud aluminium prijs

De prijs van oud aluminium is afhankelijk van de wereldwijde vraag en aanbod. Het produceren van nieuw aluminium is een kostbaar proces. Door gebruik te maken van oud aluminium als grondstof voor het produceren van nieuw aluminium is het vanuit ecologisch en economisch oogpunt een perfecte oplossing. Bij Schenk Recycling bieden wij daardoor een goede prijs voor uw oude aluminium. Kennis maken met onze snelle service? Kom naar Schenk Recycling in Almere!

Benieuwd naar de huidige oud aluminium prijs? Bel 036 540 93 66 of vraag een prijs op maat aan via ons prijs-aanvraagformulier. Het is ook mogelijk om een prijs aan te vragen via onze WhatsApp-dienst.

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden aluminium recyclen, maar beschikt u niet over juiste transportmiddelen? Dan bent u bij Schenk Recycling aan het juiste adres. Wij bieden verschillende transport- en inzameling-mogelijkheden. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN