Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kan je inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen en brandkasten aannemen.
* Bij het inleveren van koper moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wil jij weten wat de prijs is van jouw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Oud ijzer prijs

Kom je oud ijzer inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Een hoop mensen brengen hun oud ijzer naar een afvalscheidingsstation in de regio en vergeten dat dit nog geld waard is. Denk aan bijvoorbeeld aan een oude fiets, oude wasmachine, ijzeren bedframe, etc. Bij Schenk Recycling bent je op de juiste plek voor het recyclen van jouw schroot en oud ijzer. 

Actuele oud ijzer prijs

De prijs van oud ijzer zijn dagprijzen en kunnen zelfs door de dag heen veranderen. Bij Schenk Recycling bieden wij dan ook de dagprijzen voor je oud ijzer. Kennis maken met onze snelle service? Kom naar Schenk Recycling in Almere!

Benieuwd naar de huidige oud ijzer prijs? Bel 036 540 93 66 of vraag online een prijs aan.

Gruis- en blikijzer

Bij schroothandelaren wordt oud ijzer ook wel gruis- en blikijzer genoemd. Onder gruis- en blikijzer verstaan we o.a. wasmachines, fietsen, ijzeren pannen, etc. Dit soort oud ijzer heeft een metaaldikte van c.a. 3mm.

Knipijzer

Knipijzer is materiaal dat veelal wordt gebruik bij bouwbedrijven, lasbedrijven en constructiebedrijven. Knipijzer is vaak verwerkt in gebouwen, bruggen en kranen. Ook vind je knipijzer terug in lichte constructies met een minimale dikte vanaf 3mm. Hierbij moet je denken aan betonijzer, betonstaal, buizen, kokers, betonstaal, ijzerpijpen etc.

Container en transport

Wil je grote hoeveelheden oud ijzer recyclen, maar je beschikt niet over een container of transport, dan kunnen wij je hierbij ook helpen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor jou en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor jou van waarde is. Kom je oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!