Oud ijzer prijs

Oud ijzer prijs Kom uw oud ijzer inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Een hoop mensen brengen hun oud ijzer naar een afvalscheidingsstation in de regio en vergeten dat dit nog geld waard is. Denk aan bijvoorbeeld aan een oude fiets, oude wasmachine, ijzeren bedframe, etc. Bij Schenk Recycling bent u op de juiste plek voor het…

Oud ijzer prijs

Kom uw oud ijzer inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Een hoop mensen brengen hun oud ijzer naar een afvalscheidingsstation in de regio en vergeten dat dit nog geld waard is. Denk aan bijvoorbeeld aan een oude fiets, oude wasmachine, ijzeren bedframe, etc. Bij Schenk Recycling bent u op de juiste plek voor het recyclen van uw schroot en oud ijzer.

Actuele oud ijzer prijs

De prijs van oud ijzer zijn dagprijzen en kunnen zelfs door de dag heen veranderen. Bij Schenk Recycling bieden wij dan ook de dagprijzen voor uw oud ijzer. Kennis maken met onze snelle service? Kom naar Schenk Recycling in Almere!

Benieuwd naar de huidige oud ijzer prijs? Bel 036 540 93 66 of vraag online een prijs aan.

Gruis- en blikijzer

Bij schroothandelaren wordt oud ijzer ook wel gruis- en blikijzer genoemd. Onder gruis- en blikijzer verstaan we o.a. wasmachines, fietsen, ijzeren pannen, etc. Dit soort oud ijzer heeft een metaaldikte van c.a. 3mm.

Knipijzer

Knipijzer is materiaal dat veelal wordt gebruik bij bouwbedrijven, lasbedrijven en constructiebedrijven. Knipijzer is vaak verwerkt in gebouwen, bruggen en kranen. Ook vindt u knipijzer terug in lichte constructies met een minimale dikte vanaf 3mm. Hierbij moet u denken aan betonijzer, betonstaal, buizen, kokers, betonstaal, ijzerpijpen etc.

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden oud ijzer recyclen, maar u beschikt niet over een container of transport, dan kunnen wij u hierbij ook helpen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN