Oud lood prijs

Oud lood prijs Kom je oud lood inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Lood is een zachte en kneedbare metaalsoort, die vaak een donkerblauwe of grijzige kleur heeft. Lood zie je dan ook veel terug komen in de woningbouw voor het dichten van kieren, accu’s, loden letters, glas- en lood kunst en ballastlood. Lood is een…

Oud lood prijs

Kom je oud lood inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Lood is een zachte en kneedbare metaalsoort, die vaak een donkerblauwe of grijzige kleur heeft. Lood zie je dan ook veel terug komen in de woningbouw voor het dichten van kieren, accu’s, loden letters, glas- en lood kunst en ballastlood. Lood is een eenvoudig te recyclen metaalsoort, door zijn smeltpunt van 660 graden celcius en een kookpunt van 2467 graden celcius.

Dagprijs van lood

De prijs die wij voor oud lood bieden is afhankelijk van de dagprijs. Kennis maken met onze snelle service? Kom naar Schenk Recycling in Almere!

Benieuwd naar de huidige oud lood prijs? Bel 036 540 93 66 of vraag een prijs op maat aan via ons prijs-aanvraagformulier. Het is ook mogelijk om een prijs aan te vragen via onze WhatsApp-dienst.

Container en transport

Wil je grote hoeveelheden oude lood recyclen, maar beschik je niet over een container of transport? Dan kunnen wij je hierbij ook van dienst zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN