Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Kom je oud messing inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Oud messing wordt ook wel geel koper genoemd. Het komt veel voor in sanitair en dan vooral in de badkamer, denk hierbij aan:

  • waterkranen
  • tapkranen
  • douche-onderdelen

 

Vaak zijn deze onderdelen voorzien van een dun chroom laagje, dit om corrosie te voorkomen en om de onderdelen strak te vormgeven. Oud messing bestaat ook als productie restanten bij het fabriceren van nieuwe producten zoals:

  • warmtewisselaars en koelers
  • scheepsbouwlampen
  • draad en gaas
  • fittingen
  • kranen

 

Oud messing prijs

Bij Schenk Recycling bieden wij de dagprijzen voor je oud messing. Kennis maken met onze snelle service? Kom naar Schenk Recycling in Almere!

Benieuwd naar de huidige oud messing prijs?Bel 036 540 93 66 of vraag een prijs op maat aan via ons prijs-aanvraagformulier. Het is ook mogelijk om een prijs aan te vragen via onze WhatsApp-dienst.

Container en transport

Wil je grote hoeveelheden messing recyclen, maar beschik je niet over een container of transport? Dan kunnen wij je hierbij ook helpen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Prijs aanvragen?

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 17:00 uur

Adres

Bolderweg 22, 1332 AV Almere

036 540 93 66 info@schenk-recycling.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend van

  • Ma t/m vr08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 t/m 12.00 uur

Ons verhaal

Schenk Recycling is een echt familiebedrijf en biedt inmiddels al drie generaties lang doordachte totaaloplossingen aan op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. Recycling is onze passie en expertise.

Waarom recyclen

Recycling betekent het terugwinnen van grondstoffen uit afval en deze opnieuw gebruiken. Recycling is letterlijk een kringloop: van afval naar grondstoffen naar producten en weer rond.

Certificeringen

Voor Schenk Recycling is een professionele bedrijfsvoering erg belangrijk. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze dienstverlening en werkprocessen te waarborgen, beschikken wij over verschillende certificeringen.