Oud plastic

Oud plastic Bij ons kunt u terecht voor het recyclen van diversen soorten plastic en kunststof. Wat voor oud plastic en kunststof zoal? Denk aan grote partijen plastic flessen, folie, plastic zakken, bakjes, etc. Door het scheiden van plastic en kunststof bent u zowel economisch als ecologisch verantwoord bezig. Weet u niet zeker of al het plastic…

Oud plastic

Bij ons kunt u terecht voor het recyclen van diversen soorten plastic en kunststof. Wat voor oud plastic en kunststof zoal? Denk aan grote partijen plastic flessen, folie, plastic zakken, bakjes, etc. Door het scheiden van plastic en kunststof bent u zowel economisch als ecologisch verantwoord bezig. Weet u niet zeker of al het plastic en kunststof gerecycled kan worden? Neem contact met ons op en wij geven u een passend advies. Kennis maken met onze snelle service? Kom naar Schenk Recycling in Almere!

Let op: huishoudelijk kunststofafval kunt u niet bij Schenk Recycling inleveren.

Waarom recyclen?

Er zijn verschillende redenen waarom uw plastic en kunststof moet recyclen. Hieronder hebben we een aantal redenen onder elkaar gezet:

  • Milieu verantwoord bezig
  • Geef plastic en kunststof een tweede leven
  • Voorkom zwerfaval

Inzamelsystemen en transport

Naast het recyclen van oud plastic, kunnen wij u ook helpen met het inzamelen en transporteren van oud plastic. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wordt u onze recycling-partner?

Heeft u interesse in onze diensten? Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen