Oude accu’s inleveren

Bent u op zoek naar een echte professional voor het inleveren van oude accu’s? Maak kennis met onze snelle service en goede metaalprijzen en kom uw oude accu’s inleveren bij Schenk Recycling. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van oude accu’s. Bij Schenk Recycling ontvangt u altijd de meest actuele prijs voor uw oude accu’s.

Oude accu’s inleveren

Wilt u oude accu’s inleveren in regio Almere? Kom naar Schenk Recycling Almere en maak kennis met onze snelle service en goede metaalprijzen. Plan hier alvast uw route naar onze metaalhandel.

Gebruik van accu’s

Accu’s zijn meer weg te denken uit het dagelijks bestaan. Enorm veel producten bevatten tegenwoordig accu’s. Naast het leveren van stroom worden lood accu’s ook gebruikt voor het opslaan van energie, zoals bij zonnepanelen.

Oude accu prijs

De prijs van die wij voor oude accu’s bieden zijn afhankelijk van de dagprijzen. De dagprijs van oude accu’s is afhankelijk van de LME koersen van lood. Een prijs op maat ontvangen? Vul dan het prijs-aanvraagformulier in of vraag een prijs aan via onze WhatsApp-dienst.

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden oude lood accu’s recyclen, maar beschikt u niet over een container of transport? Dan kunnen wij u hierbij ook helpen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN