Oude accu prijs

Oude accu prijs Oude accu’s levert u in bij Schenk Recycling in Almere. Accu’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks bestaan, omdat veel producten accu’s bevatten. Denk maar aan auto’s, fietsen, vrachtauto’s, maar ook voor andere toepassingen worden accu’s gebruikt om stroom te leveren. Naast het leveren van stroom worden lood accu’s…

Oude accu prijs

Oude accu’s levert u in bij Schenk Recycling in Almere. Accu’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks bestaan, omdat veel producten accu’s bevatten. Denk maar aan auto’s, fietsen, vrachtauto’s, maar ook voor andere toepassingen worden accu’s gebruikt om stroom te leveren. Naast het leveren van stroom worden lood accu’s ook gebruikt voor het opslaan van energie, zoals bij zonnepanelen.

Dagprijzen oude accu’s

De prijs van die wij voor oude accu’s bieden zijn afhankelijk van de dagprijzen. De dagprijs van oude accu’s is afhankelijk van de LME koersen van lood. Kennis maken met onze snelle service? Kom naar Schenk Recycling in Almere!

Benieuwd naar de huidige oude accu prijs? Bel 036 540 93 66 of vraag een prijs op maat aan via ons prijs-aanvraagformulier. Het is ook mogelijk om een prijs aan te vragen via onze WhatsApp-dienst.

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden oude lood accu’s recyclen, maar beschikt u niet over een container of transport? Dan kunnen wij u hierbij ook helpen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN