Oude grondkabel prijs

Oude grondkabel prijs Kom uw oude grondkabels inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Grondkabel bevat vaak een ijzeren mantel die de kabel beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals water. De ader van de grondkabel kan van koper of aluminium zijn. Grondkabels zijn er in allerlei soorten en maten. Deze specificaties bepalen de grondkabel prijs. Oude…

Oude grondkabel prijs

Kom uw oude grondkabels inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Grondkabel bevat vaak een ijzeren mantel die de kabel beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals water. De ader van de grondkabel kan van koper of aluminium zijn. Grondkabels zijn er in allerlei soorten en maten. Deze specificaties bepalen de grondkabel prijs.

Oude kabels komen voort uit productie restanten bij het produceren van kabels, maar het komt ook vrij als restant wanneer er een nieuw kabel netwerk wordt aangelegd, vervangen of verwijderd.

  • zeekabel
  • offshore kabel
  • aluminium lood kabel
  • koper lood kabel
  • grondkabel

 

Oude grondkabel dagprijs

De prijs die wij bieden voor oude grondkabels zijn afhankelijk van de dagprijzen. Neem gerust contact met ons op voor een prijs op maat. Kennis maken met onze snelle service en goede metaalprijzen? Kom uw oude grondkabels inleveren bij Schenk Recycling in Almere!

Benieuwd naar de huidige oud grondkabels prijs? Bel 036 540 93 66 of vraag een prijs op maat aan via ons prijs-aanvraagformulier. Het is ook mogelijk om een prijs aan te vragen via onze WhatsApp-dienst.

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden oude grondkabels recyclen, maar beschikt u niet over een container of transport? Dan kunnen wij u hierbij ook helpen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN