Oude harde schijven inleveren

Oude harde schijven inleveren Kom uw oude harde schijven inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Schenk Recycling is u van dienst voor uw harde schijf recycling. Harde schijven hebben een hogere opbrengst dan het zogenoemde ‘raffineer’. Oude harde schijven dagprijzen De prijs die wij bieden voor oude harde schijven zijn afhankelijk van de dagprijzen. Neem…

Oude harde schijven inleveren

Kom uw oude harde schijven inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Schenk Recycling is u van dienst voor uw harde schijf recycling. Harde schijven hebben een hogere opbrengst dan het zogenoemde ‘raffineer’.

Oude harde schijven dagprijzen

De prijs die wij bieden voor oude harde schijven zijn afhankelijk van de dagprijzen. Neem gerust contact met ons op voor een prijs op maat. Kennis maken met onze snelle service en goede metaalprijzen? Kom uw oude harde schijven inleveren bij Schenk Recycling in Almere!

Benieuwd naar de huidige oud harde schijven prijs? Bel 036 540 93 66 of vraag een prijs op maat aan via ons prijs-aanvraagformulier. Het is ook mogelijk om een prijs aan te vragen via onze WhatsApp-dienst.

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden oude harde schijven recyclen, maar beschikt u niet over een container of transport? Dan kunnen wij u hierbij ook helpen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN