Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Oude kabels inleveren

Oude kabels kunt u inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Veel installateurs en sloop bedrijven leveren oude kabels bij ons in. Particulieren komen vooral oud pvc kabel inleveren omdat dit worst toegepast in de kabels van huishoudelijk apparaten. Kennis maken met onze snelle service en goede oude kabel prijzen? Komt u oude kabels inleveren bij Schenk Recycling in Almere! Klik hier om alvast uw route naar onze metaalhandel te plannen. 

Soorten oude kabels

Oude kabels is een verzamelnaam voor vrijwel alle soorten kabels. Een pvc ommanteling is niet noodzakelijk. Veel oude kabels komen voort uit productie restanten bij het produceren van kabels, maar het komt ook vrij als restant wanneer er een nieuw kabel netwerk wordt aangelegd, vervangen of verwijderd. Een aantal voorbeelden van oude kabels zijn:

  • koperkabel
  • pvc kabel
  • trekdraad
  • aluminium kabel
  • loodkabel
  • grondkabel

 

Actuele kabel prijs

De prijs die wij bieden voor uw oude kabels is afhankelijk van de dagprijzen. Deze dagprijzen veranderen van uur tot uur. Wilt u de meest actuele kabel prijs geheel op maat ontvangen? Vraag dan een prijs aan door het prijs-aanvraagformulier in te vullen of ons te berichten via onze WhatsApp-dienst

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden oude kabels recyclen, maar beschikt u niet over een container of transport? Dan kunnen wij u hierbij ook helpen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor u en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor u van waarde is. Kom uw oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!

Prijs aanvragen
Metalen
Prijs aanvragen
Papier
Prijs aanvragen
Plastic
Prijs aanvragen
Containerservice
Whatsapp
WhatsApp