Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kan je inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen en brandkasten aannemen.
* Bij het inleveren van koper moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wil jij weten wat de prijs is van jouw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Oude kabels inleveren

Oude kabels kun je inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Veel installateurs en sloop bedrijven leveren oude kabels bij ons in. Particulieren komen vooral oud pvc kabel inleveren omdat dit worst toegepast in de kabels van huishoudelijk apparaten. Kennis maken met onze snelle service en goede oude kabel prijzen? Kom je oude kabels inleveren bij Schenk Recycling in Almere! Klik hier om alvast je route naar onze metaalhandel te plannen. 

Soorten oude kabels

Oude kabels is een verzamelnaam voor vrijwel alle soorten kabels. Een pvc ommanteling is niet noodzakelijk. Veel oude kabels komen voort uit productie restanten bij het produceren van kabels, maar het komt ook vrij als restant wanneer er een nieuw kabel netwerk wordt aangelegd, vervangen of verwijderd. Een aantal voorbeelden van oude kabels zijn:

  • koperkabel
  • pvc kabel
  • trekdraad
  • aluminium kabel
  • loodkabel
  • grondkabel

 

Actuele kabel prijs

De prijs die wij bieden voor je oude kabels is afhankelijk van de dagprijzen. Deze dagprijzen veranderen van uur tot uur. Wil je de meest actuele kabel prijs geheel op maat ontvangen? Vraag dan een prijs aan door het prijs-aanvraagformulier in te vullen of ons te berichten via onze WhatsApp-dienst

Container en transport

Wil je grote hoeveelheden oude kabels recyclen, maar je beschik je niet over een container of transport? Dan kunnen wij je hierbij ook helpen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor jou en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor jou van waarde is. Kom je oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!