Oude kabels prijs

Oude kabels prijs Kom uw oude kabels inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Oude kabels is een verzamelnaam voor vrijwel alle soorten kabel die er zijn en het is dan ook niet noodzakelijk dat ze een pvc ommanteling hebben. Een aantal voorbeelden van oude kabels zijn: koperkabel pvc kabel trekdraad aluminium kabel loodkabel grondkabel  …

Oude kabels prijs

Kom uw oude kabels inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Oude kabels is een verzamelnaam voor vrijwel alle soorten kabel die er zijn en het is dan ook niet noodzakelijk dat ze een pvc ommanteling hebben. Een aantal voorbeelden van oude kabels zijn:

  • koperkabel
  • pvc kabel
  • trekdraad
  • aluminium kabel
  • loodkabel
  • grondkabel

 

Oude kabels komen voort uit productie restanten bij het produceren van kabels, maar het komt ook vrij als restant wanneer er een nieuw kabel netwerk wordt aangelegd, vervangen of verwijderd.

Oude kabels prijs

De prijs die wij bieden voor oude kabels zijn afhankelijk van de dagprijzen. Neem gerust contact met ons op voor een prijs op maat. Kennis maken met onze snelle service en goede metaalprijzen? Kom uw oude kabels inleveren bij Schenk Recycling in Almere!

Benieuwd naar de huidige oud kabels prijs? Bel 036 540 93 66 of vraag een prijs op maat aan via ons prijs-aanvraagformulier. Het is ook mogelijk om een prijs aan te vragen via onze WhatsApp-dienst.

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden oude kabels recyclen, maar beschikt u niet over een container of transport? Dan kunnen wij u hierbij ook helpen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN