Oude katalysatoren inleveren

Oude katalysatoren inleveren Kom uw oude katalysatoren inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Of het nu gaat om katalysatoren uit personenauto’s of vrachtauto’s. Op onze locatie wordt ter plekke gekeken naar de waarde van uw oude katalysator. De waarde is afhankelijk van diverse factoren, waaronder het soort en de hoeveelheid edelmetalen die verwerkt zijn in…

Oude katalysatoren inleveren

Kom uw oude katalysatoren inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Of het nu gaat om katalysatoren uit personenauto’s of vrachtauto’s. Op onze locatie wordt ter plekke gekeken naar de waarde van uw oude katalysator. De waarde is afhankelijk van diverse factoren, waaronder het soort en de hoeveelheid edelmetalen die verwerkt zijn in de katalysator.

Oude katalysator dagprijs

De prijs die wij bieden voor oude katalysatoren zijn afhankelijk van de dagprijzen. Neem gerust contact met ons op voor een dagprijs op maat. Kennis maken met onze snelle service en goede metaalprijzen? Kom uw oude katalysatoren inleveren bij Schenk Recycling in Almere!

Benieuwd naar de huidige oud katalysatoren prijs? Bel 036 540 93 66 of vraag een prijs op maat aan via ons prijs-aanvraagformulier. Het is ook mogelijk om een prijs aan te vragen via onze WhatsApp-dienst.

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden oude katalysatoren recyclen, maar beschikt u niet over een container of transport? Dan kunnen wij u hierbij ook helpen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Contact
Openingstijden

Ma t/m vr
08.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag
08.00 t/m 12.00 uur