Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Oude metalen inleveren

Kom uw oude metalen inleveren bij Schenk Recycling. Wat kunt u allemaal inleveren? Denk aan uw oude wasmachine, oude verwarming, oude kabels, etc. Hierboven vindt u een overzicht van de oude metaalsoorten die u bij ons kunt inleveren. Staat een oude metaalsoort er niet bij, maar u wilt dit toch graag inleveren, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Benieuwd naar de huidige metaalprijzen? Vraag de actuele prijzen aan via het prijs aanvraag-formulier of maak gebruik van onze WhatsApp-dienst.

Particulieren klanten

Bij Schenk Recycling kan u als particulier uw oude metalen inleveren tegen de geldende dagprijzen. Bij aankomst worden de metalen direct gewogen zodat u weer snel op weg bent. Kom naar Schenk Recycling in Almere en maak kennis met onze snelle service!

Zakelijke klanten

Voor de zakelijke relaties zijn er diverse inzamelingsmogelijkheden. Er zijn containers van 1m3 tot 40m3 beschikbaar voor het inzamelen van oude metalen. Ook op het gebied van transport heeft Schenk Recycling passende mogelijkheden. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor u en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor u van waarde is. Kom uw oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!

Prijs aanvragen
Metalen
Prijs aanvragen
Papier
Prijs aanvragen
Plastic
Prijs aanvragen
Containerservice
Whatsapp
WhatsApp