Oude pallets recyclen

Grote hoeveelheden pallets? Schenk Recycling is al jarenlang dé recycling-partner van ondernemend Almere en omgeving. Maak ook kennis met ons familiebedrijf en bespreek met ons de mogelijkheden voor de inname van plastic en houten pallets. Door pallets in te leveren kunnen ze een tweede leven krijgen. Op deze wijze draagt u samen met Schenk Recycling bij aan een beter milieu.

Neem contact met ons op en wij geven u een passend advies. Kennis maken met onze snelle service? Kom naar Schenk Recycling in Almere!

Type pallets

  • Europallets
  • CP-pallets (CP 1 t/m 9)
  • Plastic pallets
  • Overige

Waarom recyclen?

Er zijn verschillende redenen waarom u uw oude pallets moet recyclen. Hieronder hebben we een aantal redenen onder elkaar gezet:

  • Milieu verantwoord bezig
  • Geef pallets een tweede leven
  • Kwalitatief goede pallets leveren geld voor u op

Inzamelsystemen en transport

Naast het innemen van diverse soorten pallets, kunnen wij u ook helpen met het inzamelen en transporteren van oude pallets. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wordt u onze recycling-partner?

Heeft u interesse in onze diensten? Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op.

Papier recyclen?

Wilt u papier recyclen en bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn?

Contact opnemen

Of bel

036 540 93 66

Adres

Recyclen begint bij u

Zowel papier als karton zijn goed te recyclen, mits het goed gescheiden wordt. Dit betekent dat er geen andere grondstoffen, zoals ijzer en plastic, aan het papier toegevoegd zijn. Onze recycling-partner worden? Vul dan het contactformulier hieronder in!

Wordt u onze recycling-partner?

Heeft u vragen, wilt u meer informatie over ons recycling-proces of bent u enthousiast geworden over een samenwerking met ons? Vul dan het onderstaande formulier in. 

 

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Prijs aanvragen
Metalen
Prijs aanvragen
Papier
Prijs aanvragen
Plastic
Prijs aanvragen
Containerservice
Whatsapp
WhatsApp