Over ons

Schenk Recycling handelt inmiddels al drie generaties lang in papier en metalen. U kunt dus wel stellen dat we een familiebedrijf zijn met een rijke historie. Door de jaren heen zijn we steeds beter en groter geworden in wat we doen. Zo zijn we verhuisd van Laren naar een grotere locatie in Almere, zijn we plastic gaan recyclen en hebben we steeds meer duurzame relaties opgebouwd. Wat onveranderd is gebleven: ons milieubewustzijn en onze passie voor recyclen. Meer weten over ons bedrijf? Download onze brochure >

Joost Schenk

Joost Schenk

Steven Schenk

Steven Schenk

Rogier Schenk

Rogier Schenk

 

Historie

Laren '56

Laren '56

Ons familiebedrijf is in 1956 in Laren opgericht door Jan Schenk senior. Jan ging als 'voddenboer' te voet door de straten om oud textiel en later ook papier en metalen op te halen. De eenmanszaak van Jan groeide uit tot een onderneming die te groot werd voor de dorpskern van Laren.
De verhuizing

De verhuizing

Eind jaren tachtig zijn we verhuisd naar het industrieterrein De Vaart, aan de Remmingweg in Almere. Deze nieuwe locatie bood ons nieuwe kansen. Zo beperkten we ons niet langer tot het verwerken van alleen oud papier en metalen, maar begonnen we ook met het recyclen van plastic.
Al meer dan 25 jaar in Almere

Al meer dan 25 jaar in Almere

Inmiddels zet de derde generatie het bedrijf vol enthousiasme en milieugerichtheid voort. Zo hebben we in september 2015 ons nieuwe bedrijfspand officieel geopend en hebben we tevens ons 25-jarig bestaan in Almere gevierd. Zo houden we naast het pure familiegevoel, een toekomstgericht perspectief!

Bedrijfsfilm

In onze bedrijfsfilm krijgt u nog beter te zien wie we zijn, wat we doen en waar onze krachten liggen.

Om deze video of embedded content te zien, moet je cookies accepteren.

Pas je cookievoorkeuren aan

De mooiste handel die er is

Wat ons betreft is recycling de mooiste handel die er is. Het is een snelle handel waar de markt steeds veranderd. Wat onzekerheden, maar zeker ook kansen met zich meebrengt. Het is een handel waar geen dag hetzelfde is, ondanks dat het recycle-proces zich constant herhaald. Een handel die door innovatie steeds meer grondstoffen uit afval haalt en zo bijdraagt aan een beter milieu. Recycling is onze passie en expertise. Deze delen we graag met u. Wordt u onze nieuwe recycling-partner? 

Wordt u onze recycling-partner?

Heeft u vragen, wilt u meer informatie over ons recycling-proces of bent u enthousiast geworden over een samenwerking met ons? Vul dan het onderstaande formulier in. 

 

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Prijs aanvragen
Metalen
Prijs aanvragen
Papier
Prijs aanvragen
Plastic
Prijs aanvragen
Containerservice
Whatsapp
WhatsApp