Historie

Schenk Recycling is een echt familiebedrijf en sinds de oprichting is inmiddels de derde generatie verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.

Schenk Recycling is een echt familiebedrijf en biedt inmiddels al drie generaties lang doordachte totaaloplossingen aan op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. U kunt dus wel stellen dat we een familiebedrijf zijn met een rijke historie. Door de jaren heen zijn we steeds beter en groter geworden in wat we doen. Zo zijn we verhuisd van Laren naar een grotere locatie in Almere, zijn we plastic gaan recyclen en hebben we steeds meer duurzame relaties opgebouwd. Wat onveranderd is gebleven: ons milieubewustzijn en onze passie voor recyclen. 

Laren '56

Laren '56

Ons familiebedrijf is in 1956 in Laren opgericht door Jan Schenk senior. Jan ging als 'voddenboer' te voet door de straten om oud textiel en later ook papier en metalen op te halen. De eenmanszaak van Jan groeide uit tot een onderneming die te groot werd voor de dorpskern van Laren.

De verhuizing

De verhuizing

Eind jaren tachtig zijn we verhuisd naar het industrieterrein De Vaart, aan de Remmingweg in Almere. Deze nieuwe locatie bood ons nieuwe kansen. Zo beperkten we ons niet langer tot het verwerken van alleen oud papier en metalen, maar begonnen we ook met het recyclen van plastic.

Al meer dan 30 jaar in Almere

Al meer dan 30 jaar in Almere

Inmiddels zet de derde generatie het bedrijf vol enthousiasme en milieugerichtheid voort. Zo hebben we in 2015 ons nieuwe bedrijfspand geopend en hebben we inmiddels ons 30-jarig bestaan in Almere gevierd. Zo houden we naast het pure familiegevoel, een toekomstgericht perspectief!

Adres

Bolderweg 22, 1332 AV Almere

036 540 93 66 info@schenk-recycling.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend van

  • Ma t/m vr08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 t/m 12.00 uur

Volg ons