Dé papierverwerker van Almere en omgeving

Welke papiersoorten kan je inleveren?

  • Karton
  • Kranten
  • Folders
  • Boeken
  • Drukkerij-afval

Staat de gewenste soort er niet tussen? Neem contact op >

Oud papier recyclen 

Grote partijen oud papier recyclen? Schenk Recycling is al jaren hét papier en karton inzamelpunt van Almere en omgeving. Wegen, lossen en geen wachttijden, zodat je in no-time weer op weg bent. Maak ook kennis met onze snelle service en kom je oud papier en karton inleveren bij Schenk Recycling.

Waarom papier recyclen?

Door oud papier te recyclen kan het hergebruikt worden. Dit zorgt voor behoud van bossen, besparing van grondstoffen en een verlaging van CO2-uitstoot. Zo zorgen we samen voor een beter milieu. Zowel papier als karton zijn goed te recyclen, mits het goed gescheiden wordt. Dit betekent dat er geen andere grondstoffen, zoals ijzer en plastic zijn toegevoegd.

Meer over waarom we moeten recyclen >

Inzamelen en transporteren

Naast het recyclen helpen wij ook met het inzamelen en transporteren van grote hoeveelheden oud papier. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van het inzamelen en transporteren van papier te bespreken.

Meer over ons recycling-proces >

Word jij onze recycling-partner?

Heb jij grote partijen oud papier? Wil je bijdragen aan een beter milieu? Dan willen we graag jouw recycling-partner worden! Neem hieronder alvast contact met ons op.

Contact opnemen

Papier recyclen?

Wil jij papier recyclen en ben je benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn?

Contact opnemen

Of bel

036 540 93 66

Adres

Recyclen begint bij jou

Zowel papier als karton zijn goed te recyclen, mits het goed gescheiden wordt. Dit betekent dat er geen andere grondstoffen, zoals ijzer en plastic, aan het papier toegevoegd zijn. Onze recycling-partner worden? Vul dan het contactformulier hieronder in!

Word jij onze recycling-partner?

Heb je vragen, wil je meer informatie over ons recycling-proces of ben je enthousiast geworden over een samenwerking met ons? Vul dan het onderstaande formulier in. 

 

Wij verwerken jouw gegevens conform het privacybeleid.