Oud papier recyclen

Dé papierverwerker van Almere en omgeving.

Oud papier recyclen

Bij ons kunt u terecht voor het recyclen van papier. Door het scheiden van papier bent u zowel economisch als ecologisch verantwoord bezig. Neem contact met ons op en wij geven u een passend advies. Kennis maken met onze snelle service? Kom naar Schenk Recycling in Almere!

Welke papiersoorten kunt u inleveren?

  • Papier
  • Karton
  • Kranten
  • Folders
  • Boeken
  • Drukkerij-afval

Staat de gewenste soort er niet tussen? Neem contact op.

Waarom papier recyclen?

Door oud papier te recyclen, kan het hergebruikt worden. Papier kan wel zes tot zeven keer opnieuw gebruikt worden. Door het recyclen van papier zorgen we samen voor het behoud van bossen en een verlaging van de CO2-uitstoot. Schenk Recycling gaat in haar recyclingproces uit van de principes van een circulaire economie. Dit houdt in dat wij ons papier zo schoon mogelijk willen aanbieden voor verdere recycling. Dit betekent dat er geen andere grondstoffen, zoals plastic en andere afvalstoffen toegevoegd mogen zijn.
Meer over waarom we moeten recyclen

Inzamelen en transporteren

Naast het recyclen van oud papier kunnen wij u ook helpen met het inzamelen en transporteren van grote hoeveelheden. Lees hier meer over onze containerservice of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het inzamelen en transporteren van oud papier.
Meer over onze containerservice

Wordt u onze recycling-partner?

Heeft u grote partijen oud papier? Wilt u bijdragen aan een beter milieu? Dan willen wij graag uw recycling-partner worden! Neem hieronder alvast contact met ons op.

Contact
Openingstijden

Ma t/m vr
08.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag
08.00 t/m 12.00 uur

"Recyclen begint bij u"

Zowel papier als karton zijn goed te recyclen, mits het goed gescheiden wordt. Dit betekent dat er geen andere grondstoffen, zoals ijzer en plastic, aan het papier toegevoegd zijn. Onze recycling-partner worden? Vul dan het contactformulier hieronder in!

Wordt u onze recycling-partner?

Heeft u vragen, wilt u meer informatie over ons recycling-proces of bent u enthousiast geworden over een samenwerking met ons? Vul dan het onderstaande formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.