Papier recycling

Papier recycling

Bij Schenk Recycling, de specialist in papier recycling, bent u op de juiste plek voor het recyclen van uw oude karton en papier. Als u papier en karton wilt gaan recyclen, dan is het belangrijk dat u dit goed scheidt van restafval. Het oude papier en karton dat bij restafval belandt is vies en nat en hierdoor niet meer geschikt voor hergebruik. Kennis maken met onze snelle service? Kom uw oud papier en karton inleveren bij Schenk Recycling in Almere!

  • Verlaging van de CO2-uitstoot
  • Behoud van bossen
  • Draag bij aan een duurzame wereld
  • Kom gerust langs, een afspraak maken is niet nodig

Waarom papier recyclen?

Het recyclen van papier en karton biedt vele voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat papier wel zes tot zeven keer opnieuw gebruikt kan worden? Met papier recycling zorgen we er samen voor het behoud van bossen en een verlaging van de CO2-uitstoot.  Schenk Recycling gaat in haar recyclingproces uit van de principes van een circulaire economie. Dit houdt in dat wij ons papier zo schoon mogelijk willen aanbieden voor verdere recycling. Dit betekent dat er geen andere grondstoffen, zoals plastic en andere afvalstoffen toegevoegd mogen zijn.

Hieronder hebben we een aantal voordelen van papier recycling op een rijtje gezet

  • Verlaging van de CO2-uitstoot
  • Behoud van bossen
  • Draag bij aan een duurzame wereld
  • Kom gerust langs, een afspraak maken is niet nodig

Recycling oud papier Almere

Bent u in het bezit van grote hoeveelheden papier en karton waar u graag van af wilt? Neem gerust contact op met Schenk Recycling. Wij zijn gelegen aan de Bolderweg 22 in Almere. Via de onderstaande button kunt u de route naar onze vestiging alvast plannen.

Inzamelsystemen en transport

Wanneer u in het bezit bent van grote hoeveelheden papier en karton, kan het soms best lastig zijn om dit te vervoeren. Geen nood! Wij helpen u graag bij het inzamelen en transporteren van het papier. Zo bieden wij o.a. een containerservice aan (bij afval vanaf 2.000 kg). Hiermee plaatsen we een geschikte container bij u op locatie om u te helpen bij het deponeren van het papier. Is de container vol? Dan halen wij hem weer op. Ook kunt u gebruikmaken van onze ophaalservice (bij afval vanaf 1.000 kg).

jj-ying-WmnsGyaFnCQ-unsplash

Producten en metalen inleveren voor bedrijven

Als ondernemer of bedrijf krijgt u te maken met grote hoeveelheden restafval. Denk hierbij aan papier, karton, maar ook oude computers of oude big bags. Om een steentje bij te dragen aan een milieuvriendelijke wereld, is het belangrijk dat deze producten op een verantwoorde wijze worden gerecycled. Neem daarom altijd contact op met Schenk Recycling. Wij nemen de recycling voor u uit handen. Tevens kunnen wij u met onze inzamel- en transportsystemen volledig ontzorgen van het recyclingsproces.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over het inleveren of laten ophalen van papier? Neem gerust contact met ons op via 036 540 93 66, per mail of via onze WhatsApp-dienst. Ook bent u van harte welkom in onze metaalhandel in Almere. Een afspraak maken is niet nodig.

Wat zeggen anderen?

Flex Jeff

Vriendelijke mensen en zelfs vriendelijke klanten (of ik had veel geluk met de aanwezige klanten : )

Willem van Leeuwen

Topplek. Aardig personeel die altijd in zijn voor een geintje.

Louis Meijer

Makkelijk, overzichtelijk en snel mijn oude metaal verkocht.

Mercurius Tools

Vriendelijk en goede prijzen!

Frank Jacobs

Prima bedrijf om te komen, snel laden van containers en altijd even vriendelijk.

Justin Lemley

Zeer goed geholpen.

Volg ons ook op: