Uw partner voor plastic recycling

Welke plasticsoorten verwerken wij?

  • Folie
  • Big-bags
  • Kunststoffen
  • Divers productieafval

* Deze service is niet voor particulieren

Staat de gewenste soort er niet tussen? Neem contact op >

Plastic en kunststof recyclen

Grote hoeveelheden plastic of kunststof recyclen? Schenk Recyling is al jarenlang dé recycling-partner van ondernemend Almere en omgeving. Met onze snelle service zorgen we ervoor dat je binnen no-time weer onderweg bent. Wegen, lossen en uitbetaald krijgen! Maak ook kennis met ons familiebedrijf en kom je plastic en kunststof inleveren bij Schenk Recycling. 

Waarom plastic recyclen?

Door je plastic en kunststof te laten recyclen kan het een tweede leven krijgen. Zo dragen we samen bij aan een beter milieu en wordt zwerfafval voorkomen. Het recyclen van plastic en kunststof begint met een goede scheiding. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van plastic dat geen huishoudelijk afval is.

Meer over ons recyling-proces >

Inzamelen en transporteren

Naast het recyclen van plastic, helpen wij ook met het inzamelen en transporteren van grote partijen plastic. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor het inzamelen en transporteren van plastic te bespreken.

Word jij onze recycling-partner?

Heb jij grote partijen plastic? Wil je bijdragen aan een beter milieu? Dan willen we graag jouw recycling-partner worden! Neem hieronder alvast contact met ons op.

Contact opnemen

Plastic recyclen?

Wil jij plastic recyclen en ben je benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn?

Contact opnemen

Of bel

036 540 93 66

Adres

Recyclen begint bij jou

Het recyclen van plastic begint met een goede scheiding. Dankzij jouw scheiding kan plastic, wat anders verbrand wordt, in de toekomst hergebruikt worden. Onze recycling-partner worden? Vul dan het contactformulier hieronder in!

Word jij onze recycling-partner?

Heb je vragen, wil je meer informatie over ons recycling-proces of ben je enthousiast geworden over een samenwerking met ons? Vul dan het onderstaande formulier in. 

Wij verwerken jouw gegevens conform het privacybeleid.