Plastic Recycle voor bedrijven

Bent u op zoek naar een echte professional voor het recyclen van uw plastic? Wilt u graag snelle service en goede prijzen? Laat uw plastic door ons recyclen. Bel ons dan per direct voor gratis advies op maat. Ontdek per direct hoeveel kosten u zal besparen & nettowinst zal ontvangen.

U kunt kosten besparen door volumereductie met onze balenpersen bij uw bedrijf. Het opslaan en afvoeren van uw afvalstromen eenvoudig en efficiënt. Beschikt u niet over het juiste transport? Geen enkel probleem! Wij hebben ozne eigen ophaalservice. Wij kunnen u totaal ontzorgen op het gebied van alle afvalstromen!

 

Ophaalservice

Ophaalservice

Ontzorgen

Ontzorgen

Geen wachttijden

Geen wachttijden

Hoogste nettowinst

Hoogste nettowinst

Ontvang de hoogste nettowinst voor uw plastic. Wij hebben geen wachttijden en kunnen u direct helpen. Neem contact op met onze adviseurs voor gratis advies op maat!

Door het recyclen van plastic bent u zowel economisch als ecologisch verantwoord bezig. Weet u niet zeker of uw plastic gerecycled kunnen worden? Neem contact met ons op en wij geven u een passend advies. De volgende plastic halen we graag bij u op;

  • Type 98/2 (98% naturel folie – 2% gekleurde folie)
  • Type 90/10 (90% naturel folie – 10% gekleurde folie)
  • Type 80/20 (80% naturel folie – 20% gekleurde folie)
  • Type Bont (meer gekleurde folie als naturel folie)

Ieder bedrijf is anders en vraagt daarmee om een andere oplossing op het gebied van afvalbeheer. Onze specialisten staan voor u klaar met een oplossing op maat, volledig afgestemd op uw situatie.

Door onze unieke locatie in Almere, kunnen we vanuit midden-Nederland de hele Nederlandse markt bedienen.
Neem contact met ons op telefonisch of door het contactformulier op deze pagina.
Door de korte communicatielijnen krijgt u meteen de juiste persoon aan de telefoon. Wij schakelen snel en hebben geen wachtijden.

Vul Onderstaand Formulier In Om Per Direct;

Kostenbeparing te realiseren op al uw Afvalstromen, Arbeid, Opslag & Transport. De hoogste Nettovergoeding te ontvangen voor uw afval. Voor Totale Ontzorging, Gericht, Snel & betaalbare oplossingen voor iedere Afvalstroom!

Advies op maat

Een greep uit onze klanten

Productvernietiging
Advies op maat

Ieder bedrijf is anders en vraagt daarmee om een andere oplossing. Onze specialisten staan voor u klaar met een oplossing op maat.

Schenk Recycling (19mei2021)-857514
Balenpers

Benieuwd hoe u kosten kunt besparen door volumereductie met een balenpers? Laat u kosteloos en vrijblijvend adviseren.

Schenk Recycling drone foto's-0446
Containerservice

Container nodig voor een verbouwing of sloopklus? Wij plaatsen snel en kosteloos een container in regio Almere.

Metaal ophalen
Ophaalservice

Beschikt u niet over het juiste transport? Geen probleem! Met onze ophaalservice halen wij verschillende afvalstromen op.

Schenk Recycling (19mei2021)-857794
Afvalstromen

Wilt u weten of wij uw afvalstromen verwerken? Bekijk hier ons aanbod en kom in contact met onze grondstoffenexperts.

Verhoog de nettowinst & bespaar op uw kosten! Bel ons dan per direct of vul het formulier in

Wilt u zowel kosten besparen, de hoogste nettowinst ontvangen in ruil voor uw afvalbeheer, totaal ontzorgt & tevens ook bijdragen aan een beter milieu? Neem dan direct contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend advies op maat.

Ontzorgen