Het inzamelpunt van Almere en omgeving

Welke metalen kan je inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen en brandkasten aannemen.
* Bij het inleveren van koper moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op

Wil jij weten wat de prijs is van jouw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur een WhatsApp bericht naar

06 823 142 37

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Oude accu prijs

Oude accu's lever je in bij Schenk Recycling in Almere. Accu's zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks bestaan, omdat veel producten accu's bevatten. Denk maar aan auto's, fietsen, vrachtauto's, maar ook voor andere toepassingen worden accu's gebruikt om stroom te leveren. Naast het leveren van stroom worden lood accu's ook gebruikt voor het opslaan van energie, zoals bij zonnepanelen. 

Dagprijzen oude accu's

De prijs van die wij voor oude accu's bieden zijn afhankelijk van de dagprijzen. De dagprijs van oude accu's is afhankelijk van de LME koersen van lood. Kennis maken met onze snelle service? Kom naar Schenk Recycling in Almere!

Benieuwd naar de huidige oude accu prijs? Bel 036 540 93 66 of vraag online een prijs aan. 

Container en transport

Wil je grote hoeveelheden oude lood accu's recyclen, maar beschik je niet over een container of transport? Dan kunnen wij je hierbij ook helpen. Bekijk de mogelijkheden.

Prijs aanvragen

 

Waardevol voor jou en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor jou van waarde is. Kom je oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!