Recyclebedrijf voor bedrijven

Wilt u per direct kosten besparen op al uw afvalstromen, arbeids-, opslag & transportkosten, de hoogste nettowinst voor uw afval ontvangen & totaal ontzorgd worden?

Ieder bedrijf is anders en vraagt daarmee om een andere oplossing op het gebied van afvalbeheer. Onze specialisten staan voor u klaar met een oplossing op maat, volledig afgestemd op uw situatie.
Wij adviseren u zo efficiƫnt en duurzaam mogelijk waarmee u kosten bespaart.

Wilt u kosten besparen & een zo hoog mogelijke nettowinst ontvangen voor uw afval? Bel ons dan per direct voor gratis advies op maat.

Kostenbesparing

Kostenbesparing

Ontzorgen

Ontzorgen

Geen wachttijden

Geen wachttijden

Hoogste nettowinst

Hoogste nettowinst

Start uw kostenbesparing, verhoog uw nettowinst & bespaar op arbeids-, opslag en transportkosten vandaag al. Neem contact op met onze adviseurs voor gratis advies op maat!

Bij ons kunt u terecht voor het recyclen van diverse soorten rest- en afvalstromen. van oud papier tot metalen. Met behulp van nieuwe technieken steeds meer grondstoffen uit afval goed gescheiden worden. Ook wordt er steeds beter op producten aangegeven wat er wel en niet gerecycled kan worden. Iedere afvalstroom heeft zijn eigen karakteristieken en vereist een eigen inzamelmethode.

Recyclingbeheer is essentieel voor elke organisatie. Door een efficiƫnt en duurzaam beheer heeft u een minimale impact op het milieu, kosten besparing en een extra inkomstenbron. Wij geven u gratis advies welke inzamelmethoden het beste voor uw organisatie ingezet kunnen worden.

Door onze unieke locatie in Almere, kunnen we vanuit midden-Nederland de hele Nederlandse markt bedienen.
Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op telefonisch of door het contactformulier op deze pagina.
Door de korte communicatielijnen krijgt u meteen de juiste persoon aan de telefoon. Wij schakelen snel, hebben geen wachtijden en levering binnen 1 werkdag!

Vul Onderstaand Formulier In Om Per Direct;

Kostenbeparing te realiseren op al uw Afvalstromen, Arbeid, Opslag & Transport. De hoogste Nettovergoeding te ontvangen voor uw afval. Voor Totale Ontzorging, Gericht, Snel & betaalbare oplossingen voor iedere Afvalstroom!

Advies op maat

Een greep uit onze klanten

Productvernietiging
Advies op maat

Ieder bedrijf is anders en vraagt daarmee om een andere oplossing. Onze specialisten staan voor u klaar met een oplossing op maat.

Schenk Recycling (19mei2021)-857514
Balenpers

Benieuwd hoe u kosten kunt besparen door volumereductie met een balenpers? Laat u kosteloos en vrijblijvend adviseren.

Schenk Recycling drone foto's-0446
Containerservice

Container nodig voor een verbouwing of sloopklus? Wij plaatsen snel en kosteloos een container in regio Almere.

Metaal ophalen
Ophaalservice

Beschikt u niet over het juiste transport? Geen probleem! Met onze ophaalservice halen wij verschillende afvalstromen op.

Schenk Recycling (19mei2021)-857794
Afvalstromen

Wilt u weten of wij uw afvalstromen verwerken? Bekijk hier ons aanbod en kom in contact met onze grondstoffenexperts.

Verhoog de nettowinst & bespaar op uw kosten! Bel ons dan per direct of vul het formulier in

Wilt u zowel kosten besparen, de hoogste nettowinst ontvangen in ruil voor uw afvalbeheer, totaal ontzorgt & tevens ook bijdragen aan een beter milieu? Neem dan direct contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend advies op maat.

Ontzorgen